Integritetspolicy
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GIF Nike 100 år
Fotboll
P 2011
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkommen till GIF Nike P2011!
GIF Nike P2011

Här kan ni följa laget och hålla er uppdaterade på våra aktiviteter!


Laget består av 52 spelare och 14 ledare som har spelat tillsammans sedan 2016.


Under hösten 2020 deltar vi med fem lag i seriespel. Aktuella speldatum kommer att presenteras via Kalendern här på lagsidan så snart vi har fått informationen av Skåneboll. Vi uppmanar även alla att använda Sportadmins Medlemsapp för att få bra överblick på träningar, matcher mm.


Väl mött på fotbollsplanen!


// Ledarna för GIF Nike P2011

Sommaravslutning för P2011 den 26/6
2020-06-28 14:20
Bilder från avslutningen på Lomma IP den 26/6

Fredagen den 26/6 hade vi sommaravslutning för P2011-laget. Vi var 38 spelare och 14 ledare som körde en ganska avslappnad stund på Lomma IP. Match mixades med övningar och killarna fick själva välja vad de ville köra för stationer. Det grillades korv och därefter blev det efterrätt och snacks som avrundning. Vi ledare var väldigt nöjda med kvällen och killarna såg verkligen ut att gilla att bara hänga ihop en stund innan sommarledigheten startar på allvar. 


Under avslutningen delade vi även ut lappen ”Sommarfotboll” där varje spelare kan dra ett streck när man har övat på sin fotboll. Lappen är inte en tävling inom gruppen utan en möjlighet för den enskilde spelaren att ”tävla” med sig själv. Man kan sätta ett streck när man trixat med bollen eller passat mot en vägg mm.


Vi önskar nu alla en fantastisk sommar och så ses vi på Piläng den 5/8 klockan 17:15!

 

// Ledarna för GIF Nike P2011


Avslutning av en fin vårsäsong och info inför sommaren
2020-06-23 21:41
Vårsäsongen 2020 har trots det historiska Covid19-läget varit fantastisk på många sätt för oss i GIF Nike P2011.

Vi har sett killarna utvecklas på ett fint sätt både som individer och som fotbollsspelare. Vi har spelat många bra matcher och vi har haft väldigt roligt tillsammans längs vägen!

I skrivande stund har vi två aktiviteter kvar innan vi gör ett träningsuppehåll under juli månad:

I morgon onsdagen den 24/6 tränar vi som vanligt på Piläng kl 17:15-18:25.

Sedan är det avslutningsträning med korvgrillning mm på fredag den 26/6. 
OBSERVERA att fredagens avslutning är på LOMMA IP kl 17:15 med avrundning runt 19:45. Pga Covid19-läget kommer vi inte att köra någon särskild föräldra-aktivitet utan planen är att vi tränar med killarna och sedan käkar vi grillad korv, lite fredagssnacks mm och bara "hänger". Vi räknar med att ni kan hämta era barn ca 19:45 på Lomma IP.


OMSTART I AUGUSTI
Vi tar träningsledigt i juli månad och omstartar sedan vår organiserade träning onsdagen den 5/8 på Piläng enligt våra vanliga tider. Se Sportadmins medlemsapp samt vår lagsida på gifnike.se för en överblick över aktiviteterna.


SPONTANFOTBOLL UNDER SOMMAREN=?
Under sommaren kommer det högst troligt att spelas spontanfotboll vid några tillfällen, men detta sker då inte som en organiserad "GIF Nike"-aktivitet utan som privata initiativ via Facebook-gruppen "GIF Nike P11". Många föräldrar har valt att gå med i denna grupp och den kan alla gruppmedlemmar använda om ert barn vill dra ihop kompisarna för att spela.


Återkom till oss ledare om det är några frågor.

I övrigt önskar vi er alla en riktigt bra sommar - Väl mött på fotbollsplanen!


// Ledarna för GIF Nike P2011

44 spelare och 13 ledare på en träning!
2020-06-08 22:43
Idag måndagen den 8/6 var vi rekordmånga på träning - 44 spelare och 13 ledare! Det är riktigt roligt att se vilket intresse och engagemang det finns i och runt laget. 

Vi har nu några träningar och matcher kvar innan sommaruppehållet och sedan planerar vi för en avslutningsträning på Lomma IP fredagen den 26/6. Alla detaljer är inte spikade inför avslutningen, men den grova planen är att samlas kl 17:15 för träning och sedan avsluta med korvgrillning mm. Mer information kommer att skickas ut i god tid. Observera att just denna träning (26/6) alltså är på Lomma IP.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer