SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 104 år
Fotboll
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkommen!

Välkommen till GIF Nike

 
Under 2023 spelar båda våra representationslag i division 3.
 
Vi är representerade i nästan alla åldersklasser med våra pojk- & flicklag som spelar i olika serier.
 
Vill du bli medlem i GIF Nike? 
Ta kontakt med kansliet:  kansliet@gifnike.se 
eller klicka på knappen " Bli medlem" här till höger på hemsidan.
Kallelse till extra föreningsstämma 25/9 kl 17.45
2023-08-28 00:01

Kallelse till extra föreningsstämma i GIF Nike den 25 september 2023, kl. 17.45 i GIF Nikes klubblokal.

 

Styrelsen i GIF Nike har beslutat att kalla till en extrastämma den 25 september 2023, och föreslagit att stämman ska höja medlemsavgifterna, byta stadgar och byta revisor. Att styrelsen vill höja avgifterna beror på att vi vill fastställa de nya avgifterna innan fakturorna för årsavgifterna skickas ut. Eftersom dessa skickas ut i december varje år skulle ett beslut på ordinarie stämma i mars innebära att vi inte kunde förändra avgifterna förrän året efter. Samtidigt måste vi strax efter årsskiftet anmäla antal lag som vi vill ha i seriespel under året, och detta bygger vi på hur många som har betalat medlemsavgifterna. Det är också därför som denna skickas ut i december och förfaller i slutet av januari. Höjningen beror på att vi – precis som i stort sett alla andra – har fått ökade kostnader. Samtidigt är klubben skuldfri, men det senaste året gick vi minus och vi vill undvika flera sådana år på rad.

 

Förslaget att byta stadgar beror på att de gamla stadgarna är inaktuella, och från den tiden Nike hade en innebandy-sektion. I detta ligger också att vi vill ha ett revisionsbolag i stället för att välja en särskild person som revisor. På så sätt blir det lättare om den nuvarande revisorn skulle sluta, eftersom vi då får en annan revisor från samma revisionsbolag och inte behöver ha en extrastämma för att välja ny revisor.

Tränarutbildning SvFF D
2023-06-15 17:32

Hej,

 
För alla er som inte gått någon tränarutbildning i SvFFs regi ger vi er nu chansen att gå det första steget i er tränarkarriär. Under två heldagar kommer vi att arrangera tränarutbildningen SvFF D. GIF Nike främjar välutbildade ledare och ser därför gärna att samtliga ledare inom föreningen har gått den första utbildningsnivån. 
 
Datum: 14/10 och 11/11
Plats: Lomma IP (kan komma att ändras beroende på matcher på IP)
Tid: 08:00- ca.17:30
 
Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro (gäller båda tillfällena) debiteras lagkassan där tränaren tillhör. 
 
Anmälan görs här!
Full fart på Nikedagen
2023-06-06 11:29

Fler bilder (+117) >>

Idag på Nationaldagen när solen lyser för fullt så är det högt tempo på Lomma Ip på årets Nikedag

BLI MEDLEM
Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer