Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
Välkommen till GIF Nike

 

 Här hittar du information och nyheter.
 
Vill du bli medlem i GIF Nike? 
Klicka på knappen "Bli medlem" och följ instruktionerna.
Sommarcamp 2024
2024-04-22 14:24

Välkomna till GIF Nikes Sommarcamp 2024!

Efter förra årets succé med GIF Nikes Sommarcamp så är den nu tillbaka!

I år är pojkar och flickor födda 2012–2016 välkomna att tillbringa 3 dagar tillsammans på Lomma IP. Vi tränar med duktiga kompisar och leds av GIF Nikes ledare och juniorspelare.

 

Plats: Lomma IP

Datum:  Vecka 32, 5-7 augusti
Tid: 10.00 - 15.00 måndag-onsdag
Pris:  1595 :- 

Sista anmälningsdag: 7 juli

 

Följande ingår:

  • 3 dagars träning med GIF Nikes ledare och juniorspelare
  • Lunch och mellanmål (måndag - onsdag) 
  • PUMA t-shirt och PUMA boll

Anmälan görs här!

 

Har ni frågor kontakta kansliet@gifnike.se

 

VÄLKOMNA! 

2024 - Årets styrelse och fokusområden
2024-04-15 14:21

Då är styrelsearbetet i gång 2024 med en ny styrelsesammansättning. Styrelsen 2024 består av David Dryselius, Jenny Persson och Jonas Lif som alla tre sitter kvar från föregående styrelse. Nya invalda styrelsemedlemmar är Johan Persson och Bonny Svensson.

 

Styrelsen 2024 har följande sammansättning;

Johan Persson – Ordförande

David Dryselius – Kassör

Jonas Lif – Ledamot

Jenny Persson – Ledamot

Bonny Svensson – Ledamot

 
Vi har identifierat ett antal fokusområden att driva under 2024 för att utveckla utbildningskvalité GIF Nike till en klubb.

 

 

Sponsring & Marknad

Detta område är högt prioriterat för att skapa ett större och tydligare nätverk för att stärka vår ekonomi, synlighet och samarbete med fler entreprenörer och samarbetspartners. Arbetsgruppen ska bestå av 3–5 personer som sedan ska bygga ett nätverk av personer utanför arbetsgruppen. Vi söker därför ett antal entreprenörer bland våra medlemmar och föräldrar som har ett brett och gediget nätverk i samhället.

 

Nya IP

Det finns planer på en upprustning av Lomma IP med nya konstgräsplaner och nya byggnader. Arbetsgruppens mål är att driva våra intressen gentemot Lomma kommun. Inom de kommande veckorna kommer ledare och tränare bli kontaktade för få möjlighet att ge er input till vad ni har på er önskelista på vad som saknas på Lomma IP idag.

 

Policy för match- och träningskläder

Arbetet är i gång med att ta fram en långsiktig och hållbar strategi för match- och träningskläder.

 

Fotbollsrådet

Fotbollsrådet fortsätter sitt arbete med att bland annat ta fram information kallad Avspark, som hjälp till nya tränare i klubben.

 

Övningsbank & Verktyg

Så fort uppdateringen av Barn- och Ungdomspolicyn är gjord så kommer tränare och ledare få access till en övningsbank och lite andra verktyg för att höja kvaliteten och effektiviteten på våra träningar.

 

Kvalitetsklubb

Under 2024 kommer arbetet starta med att kvalitetssäkra GIF Nikes verksamhet genom ett verktyg från SvFF. ”Kvalitetsklubb är ett ramverk för effektiv och schysst föreningsverksamhet, som gynnar er organisation och era medlemmar.” Det finns fyra fokusområden som kommer jobbas igenom, Vår förening, Våra ledare, Våra spelare och Våra resurser. Vi har redan idag mycket på plats men allt ska genomlysas för att se vad som vi behöver komplettera och utveckla.

 
Jag tror på att vi har ett bra team på plats för att driva utvecklingen i GIF Nike framåt tillsammans med klubbens alla medlemmar och samarbetspartners.

 
Glädje – Tydlighet – Utveckling

 

Passa gärna på att bli stödmedlem till GIF Nike, detta gör ni på vår hemsida.

 

Mvh Johan Persson - Ordförande

Finbesök på IP
2024-04-11 11:16
Patrik & Hanna

Lite finbesök i duggregnet över Lomma IP.
Idag tränade Hanna Bennison lite hos oss med pappa Patrik innan resan tillbaka till England ikväll

Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer