Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 102 år
Fotboll
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkommen!
Välkommen till GIF Nike

Under 2021 spelar våra representationslag herr i division 3 & dam i division 3.
Vi är representerade i nästan alla åldersklasser med våra pojk- & flicklag som spelar i olika serier.

Vill du bli medlem i GIF Nike? 
Ta kontakt med kansliet:  kansliet@gifnike.se 
eller klicka på knappen " Bli medlem" här på hemsidan.
Vi behöver fler till vår styrelse
2022-01-13 12:01

 

I mars ska vi hålla vårt årsmöte i GIF Nike. En av de viktigaste sakerna på mötet är att välja en styrelse. Vi har sju ordinarie medlemmar i styrelsen samt två suppleanter. Styrelsen leds av en ordförande som väljs ett år i taget.

Några i styrelsen lämnar vid årsmötet så därför behöver vi få in nya krafter. Har du förslag på lämpliga personer? Eller vill du själva vara med i styrelsearbete? Kontakta i så fall någon i valberedningen:


Per Karlsson, per.karlsson@gifnike.se, 070-1872189
Sara Garmark, saragarmark@gmail.com, 073-4242312
Caroline Sköld, caroline.skold@hotmail.se, 070-2533713

Ny tränare klar för Damerna
2021-12-23 17:43

Så här dan före dan så glädjer det oss att kunna presentera ny huvudtränare för vårat talangfulla Damlag. Erik Olsen, som närmast kommer från IFK Klagshamns damer får det äreofyllda uppdraget. 

 

Sportchfens kommentar: 

"Riktigt roligt att vi så här inför julen kan presentera en fantastisk nyhet. Erik kommer in i föreningen och hos damerna med en oerhört bred erfarenhet, allt från att ha tränat unga pojklag till att tidigare tränat både herr- & damseniorer. I och med uppdrag även hos Skåneboll på utvecklings läger och träningar så talar det för sig själv vilka kunskaper Erik besitter som tränare. Ska bli oerhört spännande att se vilken utveckling på vårat otroligt unga och talangfulla damlag Erik kan få." 

 

Välkommen till GIF Nike Erik Olsen! 

BLI MEDLEM
Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer