Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 100 år
Fotboll
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkommen!
Välkommen till GIF Nike

Under 2021 spelar våra representationslag herr i division 3 & dam i division 3.
Vi är representerade i nästan alla åldersklasser med våra pojk- & flicklag som spelar i olika serier.

Vill du bli medlem i GIF Nike? 
Ta kontakt med kansliet:  kansliet@gifnike.se 
eller klicka på knappen " Bli medlem" här på hemsidan.
Publikinformation
2021-06-01 13:47

P.g.a. det rådande läget med viruset COVID-19 så får GIF Nike endast ha 100 st publik på matcherna.

 

För att minska risken för smittspridning ber vi Er att hålla rejäla avstånd mellan varandra inne på idrottsplatsen och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer

 

Ni kan också passa på att ta en promenad till vår vackra strand som ligger några hundra meter från Lomma IP och det vackra hamnområdet som ligger lite närmre centrum.

 

Styrelsen GIF Nike.

 

 

 

 

 

 

 

Nyhetsbrev 5
2021-05-28 12:20
Matcher på Lomma IP & Piläng
2021-05-07 12:02

Nu när matcherna äntligen sätter igång så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan. Läs nuvarande restriktioner och riktlinjer på Covid-19 riktlinjer Skåne - Skåne (skaneboll.se)

Likaså avseende publik på matcherna så är det fortfarande åtta personer som gäller och det är arrangerande förening som ansvarar att detta följs. Skånes Fotbollförbund rekommenderar fortsatt att matcherna spelas utan publik. Personer som behövs för att matchen ska kunna genomföras räknas inte som publik dvs spelare, domare, tränare och matchvärdar.

BLI MEDLEM
Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer