Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
Välkommen till GIF Nike

 

 Här hittar du information och nyheter.
 
Vill du bli medlem i GIF Nike? 
Klicka på knappen "Bli medlem" och följ instruktionerna.
Sommaruppdatering
2024-06-24 18:03

Hej Alla,

 

Här kommer en statusuppdatering från styrelse och kansli. I skrivande stund är det några få seriematcher kvar av vårsäsongen för en del lag. Sommarledigheten blir lite olika lång för våra lag beroende på när uppbyggnadsträningen startar inför höstens seriespel. För andra lag är det kanske uppladdning inför stundande cupspel som gäller. Som ett axplock kommer GIF Nike vara representerat i cuper som tex Gothia Cup, Laxacupen, Eskilscupen, Team Sportia cup och Kronborg cup (Danmark) mfl.. Utöver cuperna kan nämnas att P2011 är inbjudna till träningsmatcher i Köpenhamn kommande helg. Vi ser cupspel som en viktig del i fotbollsutbildningen som stärker lagsammanhållningen samt att cuper ger ett bra tillfälle att utveckla det kollektiva spelet med många tävlingsmatcher på kort tid.

 

Southampton Soccer Club från USA kommer på besök till Lomma IP den 13 juli. Southampton Town United Soccer Club skall möta P2012, F2012 och F15/16 i träningsmatcher som uppladdning innan Gothia Cup. Välkomna till Lomma IP och GIF Nike

Matchkalendern är uppdaterad med dessa träningsmatcher.

https://www.southamptontownunited.com/

 

Ekonomi & Marknad

Ekonomin ser fortsatt bra ut. Positivt är att kiosken ligger ca 30 000 kr över motsvarande period i fjol samt att intäkterna i övrigt ligger i stort sett enligt budget. Tack alla som hjälpt till att sälja i kiosken och tack till alla som handlat.

 

Vi har fått in ytterligare sponsorer och samarbetspartners jämfört med föregående år, och detta genom hårt arbete av bla. Nehar i Herr A.

Målsättningen är att utöka klubbens nätverk så mycket som möjligt genom fler sponsorer och samarbetspartners, både genom externa kontakter men även via kontakter bland våra medlemmar och vårdnadshavare. Ett större nätverk ger oss en större exponering vilket gynnar oss som förening och våra samarbetspartners.

 

Glöm inte att ta del av de erbjudanden från våra samarbetspartners som tex KInjo, The Clinic och Flugger färg som du hittar i din medlemsapp.

Ni som inte redan är medlemmar, passa på att bli stödmedlem på vår hemsida.

 

En av våra nyaste samarbetspartners är Newseed, som har hjälpt oss med en iPad där appen Katjing är installerad. Appen är enkel och lätt att lära sig och hjälper oss att få ut rapporter på vilka varor som sålts vid vilken tidpunkt i kiosken.  Katjing kommer hjälpa oss att optimera sortimentet samt att minska matsvinnet över tid.

 

Aktiviteter & Evenemang

 • Den 5-7 augusti är det Summercamp på Lomma IP.
 • Kommunmästerskapet kommer spelas på Borgeby IP och troligen den 20/10 eller den 21/10. Bekräftat datum meddelas längre fram.
 • Till uppesittarkvällen den 23 december och till den 31 december kommer klubben sälja Bingolotto.

 

Finns det någon bland våra medlemmar eller vårdnadshavare som hade varit intresserad att vara med och utveckla aktiviteter och evenemang inför framtiden, ta i så fall kontakt med kansliet@gifnike.se

 

Dokument och struktur

Under våren har den Google Drive som kansli och styrelse använder, strukturerats om och samtliga gällande styrdokument och policydokument har genomlysts och reviderats där det funnits ett sådant behov. Styrdokument och policydokument ligger som kopior på GIF Nikes hemsida under menyn ”Information”.

Alla tränare har via lagmailen har fått tillgång till Google Site och Google Drive med material som tex. styrdokument, policydokument, övningar, mallar och verktyg som hjälp för en bättre kvalitet på träningar och matcher.

 

Under hösten kommer ”Avpark – En introduktion för nya tränare och ledare” släppas till alla tränare. Dokumentet kommer innehålla instruktioner och praktisk information om tex låsrutiner, plantider, planbelysning, fotbollsrådet, öppettider etc.

Arbete pågår även med att uppdatera policyn för match- och träningskläder för att ge tydlighet om vad som gäller för olika åldersgrupper, sponsring, tryckprofiler, avtal med leverantörer som tex Intersport och Puma etc.

 

Lomma IP

Lomma kommun har informerat om att den 13-14 augusti skall en geologisk undersökning i form av en provborrning göras på Lomma IP som underlag inför kommande planering för upprustning  av idrottsplatsen.

I mitten av augusti skall klubben bjudas in till projektmöte för att få information om byggnation och bytet av konstgräsplanerna.

 

Fotbollsrådet

Fotbollsrådets huvudsakliga funktion är med erfarenhet från match- och träningsmiljön att jobba med dessa fokusområden;

 • kvalitetssäkra spelarutbildningen i åldern 5-19 år och övergång för spelarna från ungdomsverksamhet till seniorfotboll
 • höja kvaliteten på spelarutbildningen i klubben
 • identifiera utvecklingsområden inom klubben
 • stödja och i dialog medverka till klubbens eget utvecklingsarbete
 • skapa ett stimulerande utvecklingsklimat för tränare genom dialog och kunskapsöverföring
 • skapa tydlighet gentemot styrelse, sponsorer, spelare, föräldrar, andra klubbar, kommun etc. vad fotbollsverksamheten jobbar med
 • underlätta för klubben att identifiera sin roll inom den svenska fotbollen
 • framhålla spelar- och ledarutbildning som de viktigaste faktorerna

 

Fotbollsrådet består i nuläget av fem tränare från olika åldersgrupper som månadsvis jobbar ovan områden samt idéer och förslag som kommer från verksamheten.

 

Kontakta gärna fotbollsrådet om ni har frågor eller idéer att lyfta till diskussion

fotbollsradet@gifnike.se

 

Kvalitetsklubb

Samtliga ledare, spelare och vårdnadshavare har fått en enkät som skall ligga till grund för utvärdering av vår verksamhet och som skall ge oss en prioriteringsordning för vilket område som skall utvecklas först. Som ni kan se nedan så är tyvärr svarsfrekvensen väldigt låg och vi vill naturligtvis få in så många svar som möjligt för att få ett bra underlag till fortsatta aktiviteter.

Sista dagen för att svara på enkäten är den 24/6 så passa på att svara innan dess.

 

 

Inbjudna

Svar

Svarsfrekvens

Startdatum

Slutdatum

Status

GIF Nike

1 710

269

16%

   

Aktiv

Ledare Maj 2024

156

60

38%

20240527

20240624

Aktiv

Ungdom/Senior Maj 2024

78

20

26%

20240527

20240624

Aktiv

Vårdnadshavare Maj 2024

1 476

189

13%

20240527

20240624

Aktiv

 

 

Styrelse och kansli önskar er en skön midsommar och sommarledighet samt ett stort lycka till för våra lag som skall representera GIF Nike i olika cuper under sommaren.

 

Mvh

Johan – Ordförande och tränare i GIF Nike

Föreningens mångåriga ledare och fotograf har lämnat oss
2024-06-23 13:39
Klas Schuman

Vår medlem Klas Schuman har lämnat oss vid den aktningsvärda åldern av 90 år.

 

Klas har under sin långa medlemstid i föreningen varit i olika roller, bland annat har han varit styrelserepresentant, ledare i vårt första damlag från 1979-80 och de flesta fotona från 80-tal till en bra bit in på 2010 talet stod Klas för. 

 

Våra tankar går till Klas familj och anhöriga.

 

Familjens önskemål:

Istället för blommor, tänk på Hjärt-Lungfonden, tel 0200-88 24 00

Sommarcamp 2024
2024-04-22 14:24

Välkomna till GIF Nikes Sommarcamp 2024!

Efter förra årets succé med GIF Nikes Sommarcamp så är den nu tillbaka!

I år är pojkar och flickor födda 2012–2016 välkomna att tillbringa 3 dagar tillsammans på Lomma IP. Vi tränar med duktiga kompisar och leds av GIF Nikes ledare och juniorspelare.

 

Plats: Lomma IP

Datum:  Vecka 32, 5-7 augusti
Tid: 10.00 - 15.00 måndag-onsdag
Pris:  1595 :- 

Sista anmälningsdag: 7 juli

 

Följande ingår:

 • 3 dagars träning med GIF Nikes ledare och juniorspelare
 • Lunch och mellanmål (måndag - onsdag) 
 • PUMA t-shirt och PUMA boll

Anmälan görs här!

 

Har ni frågor kontakta kansliet@gifnike.se

 

VÄLKOMNA! 

Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer