Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 102 år
Fotboll
Välkommen!
Välkommen till GIF Nike

Under 2021 spelar våra representationslag herr i division 3 & dam i division 3.
Vi är representerade i nästan alla åldersklasser med våra pojk- & flicklag som spelar i olika serier.

Vill du bli medlem i GIF Nike? 
Ta kontakt med kansliet:  kansliet@gifnike.se 
eller klicka på knappen " Bli medlem" här på hemsidan.
GIF Nike + Aldrig Ensam
2021-11-23 12:35

Länk till Film samt vart Ni kan beställa de viktigaste juklapparna någonsin:

 

Aldrig Ensam film

 

Beställ Bok och Armband här

Vi behöver fler till vår styrelse i GIF Nike!
2021-11-09 14:54

I början av nästa år ska vi hålla vårt årsmöte i GIF Nike. En av de viktigaste sakerna på mötet är att välja en styrelse. Vi har sju ordinarie medlemmar i styrelsen samt två suppleanter. Styrelsen leds av en ordförande som väljs ett år i taget.

 

Några få i styrelsen har aviserat att de avgår men de flesta som är verksamma i styrelsen idag står redo för omval eller är valda på två år..Hur som helst är det viktigt att vi förnyar och hittar fler aktiva som vill vara med i styrelsen. Det är såklart bra om styrelsen är en spegel av medlemmarna t ex aktiva spelare, ledare, föräldrar, kvinnor och män i olika åldrar.

 

Styrelsens viktigaste ansvar är att styra och leda verksamheten i föreningen under året. Det är ett kul arbete som sker i en fin gemenskap med de andra i styrelsen och föreningen. Det är lärorikt och spännande och dessutom en fin merit. Vi har behov av de som känner föreningens verksamhet eller någon som kan hjälpa till att utveckla verksamheten.

 

Verksamheten omsätter ca 2 miljoner och är därmed en rätt stor och spännande utmaning med många lag, spelare, ledare och mängder av aktiviteter. Att delta i styrelsen har för många jag känner varit en verkligt utvecklande och intressant fas i livet. Förutom nya kunskaper och vänner är det för många en bra känsla att ta ansvar och utveckla en så viktig verksamhet som ungdomsidrotten verkligen är för samhället. Föreningens ekonomi är god varför det finns fina förutsättningar för en positiv utveckling

 

Arbetet med att hitta och föreslå personer till styrelsen sker genom valberedningen. I valberedningen arbetar vi med detta nu och under några veckor fram till mitten av januari.

 

Vi söker kontakt med alla som har förslag på lämpliga personer eller som kanske själva vill vara med i styrelsen. Det är viktigt att få fram förslag inte bara från de som har lång erfarenhet av föreningen utan även av de som är nya i verksamheten.

 

Ring, messa eller ta kontakt med oss nedan så kanske vi kan träffas eller talas vid.

Vänliga hälsningar valberedningen GIF Nike

 

Per Karlsson, per.karlsson@gifnike.se, 070-1872189

Sara Garmark, saragarmark@gmail.com, 073-4242312
Caroline Sköld, caroline.skold@hotmail.se, 070-2533713

Lite bilder från dagens KM
2021-10-23 19:29

Fler bilder (+70) >>
 
Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra lag
Aldrig Ensam, 11/11 17:24 
Klart Alla Ska Med , 11/11 14:49 
Herr A, 08/11 12:51 
 
Våra sponsorer