Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
Välkommen Till GIF Nike Knatte

Knattefotboll för flickor och pojkar födda 2018

 

Välkommen till GIF Nikes knattefotboll som riktar sig till flickor och pojkar födda 2018.

På Lomma IP kommer vi tillsammans att leka med fotbollen och träffa många kompisar.

 

När och var

Första träningstillfället är onsdag den 19/4 kl. 17:15-18:15 på Lomma IP. Därefter följer träning varje onsdag kl. 17:15-18:15 fram till den 14/6 när vi går på sommaruppehåll. Hösten startar igen den 23/8 och håller på fram till den 11/10.

Under senhöst/vinter/tidig vår är det träning inomhus.

 

 

Avgift

Medlems- och träningsavgiften är 900 kr. I denna avgift ingår, förutom massa roliga träningar, ett knattepaket bestående av PUMA t-shirt med klubbmärke och namn, PUMA väska, boll och vattenflaska.

 

Betalning sker via Swish till 123-550 23 72.

 

Hjälpa till?

En absolut förutsättning för att kunna bedriva dessa lek- och träningspass är att det finns föräldrar som vill ställa upp som ledare. Tidigare fotbollserfarenhet krävs inte. Anmäl dig som ledare under inskrivningskvällen.

 

Klubben anordna en ledarträff för er i klubblokalen på Lomma IP tisdag den 11/4 kl. 18:00 där du som ny ledare får nyttig information inför starten av knattefotbollen.

 

Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar.

 

Ni når oss på knatte@gifnike.se

 

Välkomna!

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer