Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
| Fotboll H A-lag
Välkommen Melker Hultgren
2024-02-11 11:22
Välkommen Melker Hultgren

Uppflyttning ✍️🤝. 

Vi har glädjen att presentera Melker Hultgren 17år som vi väljer att flytta upp till A-laget omgående efter två imponerande matcher. 
Den första var i en match där han möter oss i en internmatch med sitt U19-lag och gör det riktigt bra och som belöning efter den matchen så spela Melker gårdagens träningsmatch mot Hörby FF från start som mittback där han spelade till sig en A-lags plats och gjorde en strålande fin insats.

Varmt välkommen upp till GIF Nike A-lag Melker Hultgren 🤝♥️.

Välkommen till GIF Nike Omar Watt!
2024-01-19 14:09
Välkommen till GIF Nike Omar Watt!

Vi har glädjen att presentera Omar Watt som väljer att representera GIF Nike kommande säsong och han ansluter från Londonklubben Brookhouse FC. Omar är född i Spanien och har de senaste åren bott i London.
Med sina 190+ så besitter han en snabbhet som är lite ovanligt att besitta med den storleken och han är otroligt bra på att skapa lägen för sig själv och sina medspelaren och besitter en fin teknik.
Omar ansluter till laget i början av februari och vi är oerhört glada att han kommer representera GIF Nike 2024 och önskar honom stort lycka till kommande säsong.

Varmt välkommen till GIF Nike Omar Watt 🤝♥️.

Välkommen till GIF Nike Krister Holst!
2024-01-15 14:34
Välkommen till GIF Nike Krister Holst!

Välkommen till GIF Nike Krister Holst!

 

Vi har glädjen att presentera Krister Holst som väljer representera GIF Nike kommande säsong och han ansluter från Linero IF.

 

Krister är en offensiv spelare med en enorm arbetskapacitet och en fin teknik. Trots sin unga ålder har han redan gjort många matcher i seniorfotbollen under sin tid i Linero IF och där han har nätat x antal gånger.

 

Varmt välkommen till GIF Nike Krister Holst 🤝♥️.

 

#viärgifnike #gifnikeofficial

Välkommen till GIF Nike Wilmer Hamberg!
2023-12-15 18:47
Välkommen till GIF Nike Wilmer Hamberg!

Vi har glädjen att presentera Wilmer Hamberg som väljer att återvända hem till Lomma och representera GIF Nike kommande säsong och han ansluer från Lunds BK.

Wilmer är en hårt arbetande mittfältare med en fantastisk spelförståelse och en fin passningsfot. Han är också en spelare som gillar att fylla på i boxen och kan spela på flera positioner på mittfältet.

Varmt välkommen tillbaka till GIF Nike Wilmer!

 
Våra sponsorer