Integritetspolicy
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GIF Nike 100 år
Fotboll
| Fotboll H A-lag
Välkommen till GIF Nike Herrsenior
Tack Nike!
2019-10-31 13:04
29 år som ledare, tränare och coach är till ända. 
Det sägs att man skall sluta på topp och så får det bli. Vinst i fyran -18, tvåa som nykomling i div 3 -19 och kval uppåt är ett facit som är svårslaget. 

Jag har fått förmånen att arbeta tillsammans med underbara tränarkollegor och en seniortrupp som med sin inställning och vilja bidragit till en stämning som är svårt att beskriva för någon utan erfarenhet av lagidrotter.

Två decennium inom seniorfotbollen och ett som ungdomstränare (1 år med båda samtidigt) är något som jag med stolthet tar med mig i livet. 

Stort tack till alla som känner sig berörda, spelare, ledare och personal
Extra tack till Per, Jan, Leffe, Linda, Ulf, Didrik och Sven som ställt upp i alla lägen

Blivande stakethängare
Dan Liljestrand
Tack även från mig
2019-10-30 12:44

Jag hoppade in för att hjälpa Jonas Wramner med Nike A säsongen 2016. Det var en väldigt tuff säsong med lite spelare och de vi hade var väldigt unga. Det blev degradering till division 4.

Och man vill inte sluta som en looser. Så när Per Harrysson kom in i laget 2017 var det bara att hänga på. Och from 2017 har vi bara stegrat resultaten för att i år trilla på målsnöret till division2.


A-laget kvalade till div2. vårt B-lag vann Skånes högsta reservlagsserie, Nike har en seniortrupp på 24 spelare där hälften är unga egna produkter. Det sägs att man skall slutat på topp och efter fyra år som en del i Nikes tränarstab känns det som vi är på en topp just nu.

Nu är det någon annan som får lotsa GIF Nikes herrseniorer vidare mot nya mål.


Jan Strandberg

Tack för tre fantastiskt fina år!
2019-10-20 13:25

Så är då säsongen slut. En fantastisk säsong. Där vi som nya i division 3 endast förlorade mot serievinnarna LB07 samt 3:an Lödde på bortaplan. Helt osannolikt bra!

 

Att få ta steget upp från fyran och att lyckas så pass bra som nykomlingar i 3:an är extra roligt.

 

I och med detta är det dags för mig att tacka för mig för denna gång. Det har varit tre underbara och svårslagna år.

 

Jag vill först och främst tacka er spelare av hela mitt hjärta för att ni så hängivet ställt upp på alla träningar o matcher. Ni har alla, vissa under alla tre åren o andra under kortare period, bidragit på ett sätt som varit helt enastående. Alltid lojala med bra attityd tagit er an de uppdrag vi tränare gett er. Detta 3-års projekt är nu till ända. Målet är nått och klubben är nu på stabil och säker div 3 nivå.

 

Jag vill också tacka mina fantastiska kollegor i staben; Mattias, Alex, Kim, Uffe, Leffe, Dan, Janne och Preben. Vi har varit ett gott gäng o jag är övertygad om att vår fina stämning sinsemellan har smittat av sig positivt på truppen.

 

Avslutningsvis vill jag tacka styrelse, U19 stab samt inte minst alla ideella krafter för all hjälp ni bidragit med under åren, allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar så att vi på seniornivå kunnat fokusera på vårt.

 

För mig blir åren i Nike något jag kommer minnas med glädje o stolthet när jag sitter på hemmet o säger att ”det var bättre förr”.

 

Tack!

/Harry

Spelade matcher
Mån 14/10 19:00
1 - 4  
Lör 12/10 14:00
2 - 1  
Lör 5/10 14:00
0 - 2  
Mån 30/9 19:30
0 - 6  
Lör 28/9 14:00
1 - 1  
Lör 21/9 14:00
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer