Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 100 år
Fotboll
P 2012
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Sugen på att spela fotboll med oss?

Är du kille, född 2012 och sugen på att spela fotboll? Då är du välkommen till oss i GIF Nike P2012! Vi är ett gäng som tycker det är kul att spela fotboll samt hitta på roliga aktiviteter ihop. 


Hur börjar jag?

Kom ner och provträna några gånger med oss! Nu under vintern håller vi till på Lomma IP:

 •  söndagar kl15:00–18:25
 • onsdagar kl15:15–18:25

SvFF Nationella spelformer 5 mot 5
2020-09-13 19:57
Spelformen 5 mot 5 spelas av barn 8–9 år. Svenska Fotbollsförbundet har tagit fram en lättläst broschyr som förklarar huvudprinciperna: 5mot5-20.pdf »  
Highlights
 • Speltid - 3 x 15 min vid enskild match, 3 x 10 min vid sammandrag (2-3 matcher)
 • Retreatlinje - Vid målvaktsutkast eller när målvakten fångar bollen i spel ska andra laget backa till sin egen planhalva (retreatlinj) och stanna där tills bollen har lämnat målvaktens händer.
 • Fasta situationer (avspark, sidlinjespark, hörna, frispark): Alla fasta situationer startas genom att driva eller passa bollen efter marken. Avståndet är minst fem meter. Alla fasta situationer är indirekta (får ej skjutas direkt i mål). 
 • Straff och inkast tillämpas ej.
 • Byten - Fria byten
 • Utrustning spelare - Tröja, byxor, strumpor, skor och benskydd.
Tips till ledare, föräldrar och de som stöttar barnen vid match och träning 
 • Uppmuntra mig regelbundet så att jag vet att du bryr dig om mig och min idrott.
 • Om du inte är min tränare så vill jag inte ha tekniska eller taktiska råd från dig eftersom det gör det svårt och rörigt för mig. Uppmuntra mycket hellre försök och initiativ som jag gör.
 • Uppträd med respekt för alla när du är med mig i idrotten. Det gäller domare, motståndare, andra föräldrar, ledare, funktionärer, ja, alla som är där, inklusive mig.
Sommarbingo 2020
2020-06-24 20:00
Alla killar som var på sommaravslutningen fick ett Sommarbingo att roa sig med. För de som inte var där eller de vars lappar ej hittade hem kommer det här i digitalt format att printa ut. Sommarbingo 2020_P2012.pdf »

✓ sätt en kryss i varje ruta
✓ varje uppdrag kan göras flera gånger, sätt då flera kryss i rutan
✓ Lämna in till tränarna senast 17 augusti
✓ sommarbingot är frivilligt men kom ihåg – tränarna lovar att göra lika många armhävningar som kryss ni i laget gör tillsammans
✓ varje ”bingobild” som publiceras på lagets slutna Facebooksida ”GIF Nike P2012” innebär tio extra armhävningar för tränarna
✓ njut av sommaren!


Träningskläder - beställning våren 2019
2019-04-03 01:52
Nu är vårens fotboll i full gång för GIF Nikes P2012:or. Vi ordnar en gemensam beställning av träningskläder till självkostnadspris där följande alternativ går att beställa:
 • Knattepaket - 365kr (Följande ingår: tröja, shorts, ryggsäck, boll, vattenflaska)
 • tröja - 159kr
 • shorts - 149kr

Tröjorna har spelarens förnamn tryckt på ryggen vilket är oerhört uppskattat av oss tränare då vi kan tilltala barnen vid deras namn.


BESTÄLLNING görs genom att följa länken: https://forms.gle/CQdmCwhzJxNKFajJ8


SENAST söndagen 7 april behöver jag era beställningar. För mer skräddarsydda önskemål eller beställningar efter detta datum hänvisar jag er direkt till Intersport på Nova som är klubbens samarbetspartner gällande lagets profilkläder.


LEVERANSTID: 3 veckor

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GIF Nike, 06/04 11:59 
GIF Nike, 29/03 11:26 
GIF Nike, 10/03 13:37 
 
Våra sponsorer