Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 100 år
Fotboll
F 2009
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Sugen på att spela fotboll med oss?

Är du tjej, född 2008-2009 och sugen på att spela fotboll? Då är du välkommen till oss i GIF Nike F2008/2009! Vi är ett härligt gäng tjejer som tycker det är kul att spela fotboll samt hitta på tokigheter ihop. 


Hur börjar jag?

Kom ner och provträna några gånger med oss! Fram till årsskiftet håller vi till på Lomma IP måndagar och onsdagar kl18:30–20:00. 


Det här var kul! Hur går jag vidare?

Bra att veta:

Tränarna

Vi som håller i laget heter Klas, Lars, Marcus, Ola, Patrick & Sebastian och våra kontaktuppgifter finns att läsa här Truppen »

Vi välkomnar Ingemar Andersson till GIF Nike F08/09!
2021-03-05 14:11
Tränarstaben förstärks ytterligare och det är med glädje vi kan presentera Ingemar Andersson som väljer att hjälpa F08/09-laget som extratränare.
 
Ingemar är ingen främling i GIF Nike då han har varit engegerad i klubben i 20år, senast som tränare i damlaget. Ingemar kommer att vara med oss på onsdagsträningarna och han var på plats redan i onsdags och presenterade sig för spelarna.
 
Välkommen till oss Ingemar, det här blir superkul!
Världsberömd på att ge beröm
2021-01-20 15:11

Julutmaningen avklarad - dags för prisutdelning!

På kvällens träning kommer vi ha prisutdelning för den lyckade julutmaningen som genomfördes. Vi tränare är väldigt glada över uppslutningen där spelarna utfört sina knäkontrollsövningar samt peppat varandra på ett fint sätt! Att ge och få beröm hjälper oss och våra lagkamrater att känna sig stolta samt förstärker den fantastiska lagkänslan ännu mera.


Här kommer tips på hur vi i laget (spelare, tränare och även föräldrar) kan fortsätta ge beröm:

  • Slösa med din uppskattning - Ge beröm oavsett hur stor eller liten din lagkamrats prestation är. Du kan sällan ge för mycket beröm så länge du är uppriktig och menar vad du säger.
  • Var gärna konkret - Berätta om en specifik sak som du uppskattar hos din lagkamrat och om hur det får dig att känna. Till exempel; Tack för att du kämpar dig hemåt så snabbt när vi förlorar bollen! Jag som målvakt känner mig mycket tryggare då.
  • Beröm enskilt - Ta den person du vill berömma åt sidan och berätta din uppskattning. Det sänder en stark signal om att det lagkamraten gjorde eller gör betyder mycket för dig.
  • Beröm inför andra - Uttryck din uppskattning över en lagkamrat när också andra är närvarande. Den berörda lagkamraten kommer att suga åt sig lite extra och andra lagkamrater kommer att förstå vad som är viktigt för dig. Till exempel något så enkelt som att ropa; ”Snygg passning Gun-Britt!”
  • Beröm bakom ryggen - Ös gärna beröm över en icke närvarande lagkamrat inför en annan lagkamrat. Då förstärker du vår lagkänsla när vi alla pratar väl om varandra.
  • Använd alla kanaler – Du kan ge ditt beröm på olika sätt, till exempel genom att prata direkt med lagkamraten eller skriva i lagets gemensamma chatt. Olika kanaler har olika fördelar och genom att variera dig kan du stärka ditt budskap. Kan du komma på fler kanaler att framföra ditt beröm på?

Tredje veckouppdraget i den stora julutmaningen
2020-12-27 21:53
Hej! Hoppas att alla har haft det bra eller så bra de kan under denna annorlunda julperiod. Först och främst vill vi tacka och gratulera alla som har bidragit till veckans uppdrag …inklusive era föräldrar 😊 Extra glada och stolta blir vi tränare över all pepp, uppmaning och uppmuntran ni spelare ger varandra. Underbart! Tyvärr nådde vi inte upp till 80st redovisade knäkontroll utan hamnade på 55st: Oavsett väljer vi att fortsätta julutmaningen och gör en liten korrigering; alla spelare som genomför samtliga resterande veckouppdragen är kvar i tävlingen om priserna.

Följande gäller för 3:e veckouppdraget:
  • Två st redovisade knäkontrollpass mellan måndag 28dec och söndag 3januari.
  • Gärna ett av passen med nyårstema
  • Är du sjuk och inte klarar av ett eller båda passen så hojta till i tråden. Då vet vi att du ändå är med. 
Lycka till och gott nytt år!
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GIF Nike, 06/04 11:59 
GIF Nike, 29/03 11:26 
GIF Nike, 10/03 13:37 
 
Våra sponsorer