Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
| Fotboll H A-lag
GIF Nike
4 - 1
Eslöv
GIF Nike4 - 1Eslöv

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 november, 12:00
Plats:Lomma IP Plan A 11-manna
Serie:Träningsmatcher
Seger i hösten första träningsmatch
2018-11-24 21:33

GIF Nike - Eslövs BK 4-1 (3-1)


Ett Nike bestående av tre provspelare, tre uppflyttade juniorer och utan ett antal av våra normala stöttespelare gjorde en stark insats mot Eslövs BK, seriesegrare av Div3 2018.

Det rättvisa i segern var vi alla på Lomma IP överens om.


- Jag är mycket nöjd med prestationen. Eslöv är ett starkt lag och att kunna mäta sig så pass bra som vi gjorde bådar gott inför framtiden, säger tränaren Janne Stranberg.

 

Nike började i ett högt tempo och skapade flera vassa chanser den första kvarten. Därefter lyckades Eslöv spela sig ur pressen och hade 15 minuter där de dominerade tillställningen. 


- Vi fick  dålig träff på dem i mitten av första men som tur var rättades detta till. Under denna period gjorde de ett snyggt ledningsmål och vi replikerade med ett snyggt nickmål, säger tränaren Per Harrysson.Halvleken avslutades med att Nike befäste sitt övertag och detta ledde även till två mål och ledning med 3-1 i paus.


Andra halvlek var också totalt sett i Nikefavör och att det endast blev ett mål ytterligare får tillskrivas lagens båda målvakter som stod för fina räddningar i svåra situationer.


- Roligt att se att de unga killarna visade framfötterna och inte var buskablyga. Skoj också att våra nya killar verkar kommit snabbt in i vår miljö, avslutar Janne Strandberg.  


Nu väntar en veckas riktigt hård träningen på planen och på gymmet för att sedan på Lördag 12.00 Lomma IP avsluta med match mot ännu en tuff motståndere, LB07.

 << Tillbaka

 
 
Våra sponsorer