Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
F 2010
Härliga F 2010
Är du sugen på att spela fotboll med oss? Varmt välkommen till Lomma IP på tisdagar eller torsdagar kl 17.15-18.45.Kontakta gärna någon av oss ledare innan, du hittar våra uppgifter under "Truppen".
 
Tack till våra sponsorer!
2019-10-07 19:15

Säsongen 2019 närmar sig sitt slut, endast en match kvar i seriesystemet. Tjejerna har gjort en fantastisk insats under året - men för att nå riktigt bra framgång behövs ju även fin utrustning! Det är hög tid att rikta ljuset mot F2010s sponsorer. Laget har tidigare år sponsrats med överdragskläder och tält. Detta året har vi köpt in nya fina matchställ till såväl blå och röda laget. Det hade vi inte haft möjlighet till utan Tranquist Utvärdering, NewSeed och Adda Mig. Stort tack för ert bidrag till seriens snyggaste tröjor. Det senaste bidraget till laget står Mycklaflons Fastighet för, nämligen de otroligt uppskattade avbytarbänkarna. Tack för detta!

 

Våra sponsorer har nu fått sina företagsnamn här på Nikes hemsida (se till höger) tillsammans med övriga huvudsponsorer till föreningen. Nedan följer en kort presentation av våra sponsorer, kanske att någon av dem erbjuder något som just nu eftersöks bland läsarna :)

 

Mycklaflons Fastighets AB är ett familjeägt företag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i centrala Landskrona. Vid intresse kontakta Axel Dunge via email: axeldunge@hotmail.com

 

Adda Mig är webb- och apputvecklingsbolaget som hjälper er lyckas med era digitala ideér. Arbetar löpande med webbaserade system och smarta appar till allt från regionens största bolag till minsta startup. Hör av er till Richard Arthursson på richard@addamig.se så ser vi vad vi kan göra för dig!

 

Tranquist Utvärdering erbjuder kvalificerad uppföljning och utvärdering. Genom att kombinera särskild utvärderingskompetens med olika former av specialistkunskap kan vi erbjuda insatser i samtliga faser av utvärderingsprocessen. Vi är specialiserade på utvärdering av projekt i offentlig sektor, framför allt med inriktning på arbetsmarknadspolitik och kompetensutveckling. Två områden där vi har särskilt lång erfarenhet är utvärdering inom Europeiska Socialfonden och Finsam. 

Vi erbjuder även utbildningar, seminarier och workshops för projektledare och styrgrupper. Kontaktuppgifter hittar ni på: www.utvardering.se

 

NewSeed förverkligar idéer! Vi jobbar med webb-, app-, och systemutveckling. Vi älskar att se en idé växa från frö till färdig produkt eller tjänst. Med vår långa erfarenhet inom området kan vi även bistå med rådgivning. Kontakta NewSeed via magnus@newseed.se så hjälper vi er förverkliga era idéer!

Truppen
2019-06-01 21:23

Sportlovs Cupen 24/2 3st mixade lag, tjejer 2009/2010
2019-03-01 19:39

 
Våra sponsorer