Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 100 år
Fotboll
P 2006
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkomna till GIF Nike P06/P07 (P15)

Välkomna till GIF Nike P06 (pojkar födda 2006/2007)

Truppen består av ca 50 spelare som brinner för sin fotboll och en tränarstab som består av 7 tränare. Merparten av tränarna har genomgått Svenska Fotbollsförbundets utbildningar UEFA C Ungdom, UEFA C Målvakt eller UEFA B Ungdom. GIF Nike P06 har också en mycket väl fungerande föräldragrupp som supportar laget med försäljningar, trivselaktiviteter och inte minst markservicen under cuperna som laget spelar

 

GIF Nike P06 fokuserar på att utbilda våra spelare till kompetenta fotbollsspelare både teoretiskt och praktiskt med långsiktighet. En bra teoretisk bas i kombination med teknisk fotbollsfärdighet, vilja, styrka, intensitet och attityd ger oss de förutsättningar för att utvecklas individuellt som spelare och som lag som tar oss mot nya fotbollsäventyr. Vårt mål är att kontinuerligt utveckla respektive spelare på sin för tillfället rätta nivå under både träning och match vilket ger en utveckling för både bredd och spets. All utveckling och utbildning inom truppen vill vi skall göras med glädje och delaktighet och därför förväntar vi oss att både spelare och tränare ger 100% på både träningar och matcher.

 

Vår fotbollsfilosofi är att försöka kontrollera matchbilden genom bollinnehav i högt tempo och därifrån genom spelarnas mod och kreativitet hitta lösningar som genererar målchanser. Förlorad boll skall om möjligt alltid återtas med direkt bollerövring under hög press och intensitet. En bortslagen boll är en förlorad boll och därför strävar vi alltid efter att spela oss ur svåra situationer.

Målet är att träna spelarna i att ta så bra beslut som möjligt, både individuellt samt kollektivt i både anfalls- som försvarmoment. För oss är det mycket viktigt att träna spelarna i mod, kreativitet, vilja och attityd.

 

Tack vare den fina säsong som våra kompisar i GIF Nike P05 gjort och som kröntes med en plats i P16 Nationell serie till våren 2021, så innebär detta att vi i P06 kommer att få en plats i höstens kval till P16 Nationell serie 2022, vilket skall bli mycket spännande.

 

Under våren 2021 kommer vi att spela i P15 Skåneserien B och i P15 Kompisligan B. Mest troligt kommer det även finnas underlag till ytterligare ett lag men i vilken serie får vi återkomma med.

 

Att spela cuper är ett naturligt inslag i vår årsplanering. Vi spelar så många endagarscuper och cuper med övernattning som vår planering tillåter.

 

Vi har ett kontinuerligt nära samarbete med GIF Nike P05 där vi varje vecka roterar spelare.  Samarbetet ger möjlighet att erbjuda en bredare och vassare utvecklingsmiljö för de som behöver detta. Målsättningen är hela tiden att de spelare som utvecklas och visar framfötterna ska ges nya möjligheter att utmanas och utveckla sina fotbollskunskaper.

 

Våra målvakter har återkommande träningar med målvaktstränare från A-laget eller via extern tränarresurs. 

 

Gällande träningstider från och med den 19/10-2020;

·         Måndag 18:30-19:55 Plan B (B3+1/2 B2)

·         Onsdag 18:30-19:55 Plan B (B3+1/2 B2) Jämna veckor, Plan A (A2) Udda veckor

·         Torsdag 18:30-19:55 Plan B

·         <VIKTIGT> Spelarna skall alltid vara på plats, ombytta och klara senast 15 minuter innan träningen börjar. Att hålla tider är att visa respekt för resterande spelare samt ledare i laget.

·         <VIKTIGT> Viktigt är också att spelarna kommer rätt klädda efter väderlek och typ av träning.

·         <VIKTIGT> Se till att ni har ätit och druckit i god tid innan träning för att ni skall kunna tillgodogöra er träningen.

Träningsnärvaro;

·         I GIF Nike P06 eftersträvar vi alltid så hög träningsnärvaro som möjligt (helst 100%). Fast att vi eftersträvar en hög fotbollsträningsnärvaro uppmuntrar vi dem som tränar parallella idrotter, dock bör hälften av träningspassen eller mer vara hos GIF Nike P06.

·         För de spelare som har råkat ut för skador, vill vi att rehabträningen görs tillsammans med laget under träningstid.

·         För att spela matcher och cuper med GIF Nike P06 krävs en träningsnärvaro på minst 45-50%.

 

GIF Nike P06 söker alltid nya intressanta spelare som vill fortsätta sin utveckling som fotbollsspelare.

 

Är du intresserad att provträna med GIF Nike P06 eller boka träningsmatcher, kontakta

Johan Persson på P2006@gifnike.se eller 0733-365522.

 

Vill du vara med och stötta laget som sponsor, kontakta Richard Gedda på 0720-504004.

 

Följ gärna GIF Nike P06 på;

Youtube; (GIF Nike P06); https://www.youtube.com/channel/UC1RdYvgzbEL3yTGEU5xdMcQ

Instagram (gifnikep06); https://www.instagram.com/gifnikep06/?hl=sv

Facebook; https://www.facebook.com/gifnikep06/ 

Min Fotboll; https://minfotboll.svenskfotboll.se/#/team/47235/start

 

GIF Nike - Glädje, Tydlighet & Utveckling


GIF Nike P06/07 välkomnar Sebastian Hinderoth som målvaktstränare
2021-03-05 07:57

Väkommen till GIF Nike P06/07 

Sebastian är målvakt i GIF NIke A-lag och kommer utöver sin egen träning att träna våra duktiga målvakter varje torsdag  på Lomma IP.

Återigen, välkommen som målvaktstränare och hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Uppdaterade restriktioner ifrån Skånes FF
2021-03-03 06:51

Igår kom det uppdaterade restriktioner ifrån Skånes FF.

COVID-19 RIKTLINJER SKÅNE

Nya skärpta allmänna råd för idrotten börjar gälla idag 1 mars, vilka innebär att inga andra än yrkesverksamma fotbollslag och spelare får spela tränings- och tävlingsmatcher. För oss i Skåne, som redan sedan tidigare följer särskilda anpassade rekommendationer från Region Skåne och inte får spela matcher oavsett ålder, är läget därmed oförändrat. Våra riktlinjer från 8 februari gäller fortfarande och finns att ta del av på länken nedan.

 

http://www.skaneboll.se/riktlinjer-covid-19/

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GIF Nike, 06/04 11:59 
GIF Nike, 29/03 11:26 
GIF Nike, 10/03 13:37 
 
Våra sponsorer