Integritetspolicy
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GIF Nike 100 år
Fotboll
P 2006
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkomna till GIF Nike P06

Välkomna till GIF Nike P06 (pojkar födda 2006)


Truppen består av ca 40 spelare som brinner för sin fotboll och en tränarstab som består av 7 tränare. Merparten av tränarna har genomgått Svenska Fotbollsförbundets utbildningar UEFA C Ungdom, UEFA C Målvakt eller UEFA B Ungdom. GIF Nike P06 har också en mycket väl fungerande föräldragrupp som supportar laget med försäljningar, trivselaktiviteter och inte minst markservicen under cuperna som laget spelar.


GIF Nike P06 fokuserar på att utbilda våra spelare till kompetenta fotbollsspelare både teoretiskt och praktiskt med långsiktighet. En bra teoretisk bas i kombination med teknisk fotbollsfärdighet, vilja, styrka, intensitet och attityd ger oss de förutsättningar för att utvecklas individuellt som spelare och som lag som tar oss mot nya fotbollsäventyr. Vårt mål är att kontinuerligt utveckla respektive spelare på sin för tillfället rätta nivå under både träning och match vilket ger en utveckling för både bredd och spets. All utveckling och utbildning inom truppen vill vi skall göras med glädje och delaktighet och därför förväntar vi oss att både spelare och tränare ger 100% på både träningar och matcher.  Vårt mål är att ha lag i seriespel på svår, mellan och lätt nivå för att hitta rätt utvecklingsmiljö för alla spelare inom truppen.


GIF Nike P06 skall fokuserar på ett snabbt passningsspel längs marken och en intensiv bollåtererövring av boll på hela planen i kombination med hårt arbete och hög intensitet i vårt spel.


 


Gällande träningstider från och med den 15/4;

  • Måndagar 17:00 -18:25 B-planen (B3+halva B2) på Lomma IP
  • Onsdagar 18:30 -20:00 B-planen (B3+halva B2) på Lomma IP
  • Torsdagar 18:30 -20:00  Plan 2 på Pilängsplanen (Fys+Fotboll)
  • <VIKTIGT> Spelarna skall alltid vara på plats, ombytta och klara senast 15 minuter innan träningen börjar.


Träningsnärvaro;

  • I GIF Nike P06 eftersträvar vi alltid så hög träningsnärvaro som möjligt (helst 100%). Fast att vi eftersträvar en hög fotbollsträningsnärvaro uppmuntrar vi dem som tränar parallella  idrotter, dock bör hälften av träningspassen eller mer vara hos GIF Nike P06.
  • För de spelare som har råkat ut för skador, vill vi att rehabträningen görs tillsammans med laget under träningstid.
  • För att spela matcher och cuper med GIF Nike P06 krävs en träningsnärvaro på minst 45-50%.


Är du intresserad att provträna med GIF Nike P06 och bli en del av detta fantastiska gäng eller boka träningsmatcher, så hör av er till mig på johann-persson@tetrapak.com eller 0733-365522.


Vill du vara med och stötta laget som sponsor så vänligen kontakta Richard Gedda på telefonnummer 0720-504004.


Följ gärna GIF Nike P06 på;

Instagram (nike_p_06); https://www.instagram.com/nike_p_06/?hl=sv

Facebook; https://www.facebook.com/gifnikep06/ 

Min Fotboll; https://www.svenskfotboll.se/mina-lag-landningssida/


GIF Nike - Glädje, Tydlighet & Utveckling


Vinslöv Fritidcenter Cup 2019
2019-08-18 10:06

En ny ort och en ny cup, Vinslöv och Vinslöv Fritidcenter Cup fick besök av GIF Nike P06. Roligt och intressant med lag som vi inte möter så ofta.

Först ut blev IFK Hässleholm där vi gjorde en stabil och bra insats, där vi vågade hålla possession genom hela matchen. Matchen vinner GIF Nike med 4-1.

Efter en kort paus så ställdes vi mot Höörs IS och vi var totalt överlägsna men hade förtvivlat svårt att göra mål. 10 skarpa målchanser innan första målet kom och det smög sig in en osäkerhet i vårt lag vilket gjorde det ännu svårare att göra mål. Matchen slutar 3-1 till oss och vi var inte alls nöjda med vår prestation. Nu delad ledning i gruppen efter Eslövs BK pga av sämre målskillnad.

Efter lunch var det gruppfinal mot Eslövs BK som med facit i hand var det bästa laget vi mötte under cupen. Matchen var jämn men vi förde spelet och Eslöv försvarade sig i högt tempo. Slutresultat 0-0.

Vårt resultatet i gruppen innebar att vi gick vidare till A-slutspel som bästa 2:a och då väntade en semifinal mot den bästa gruppettan, Tingsryd United FC, som vunnit gruppen efter 3 vinster och 21-0 i målskillnad. I semifinalen tog vi kommandot direkt och styrde spelet till 100% och motståndarna kändes aldrig riktigt farliga och vi vann rättvist och komfortabelt med 2-0.

Ifö Bromölla blev våra motståndare i finalen, ytterligare ett lag som vi inte mött tidigare. Ifö Bromölla spelade riktigt bra i sin gruppfinalsmatch mot Hässleholms IF så finalen skulle mest troligt bli jämn och tuff.

Matchens enda mål kom i första halvleken och den ledningen kunde vi hålla fram till domaren blåste för full tid. Även denna match kändes som om vi förde och hade kontroll på. Alltså segrare i P13 klassens A-slutspel blev GIF Nike P06 – Forza Nike!


Team Sportia Cup i Ystad 2019
2019-08-17 19:21

Team Sportia Cup i Ystad idag, tyvärr även denna gång en tidig start på dagen.
1-1 i första matchen mot Anderslöv. Bra spel av GIF Nike som bland annat hade ett skott i ribban i slutet av matchen.

Efter två knappa förluster mot Bjärred (1-2) och LB07 (0-2) blir det nu B-slutspel i eftermiddag.
Kämpa Nike!

Efter storseger (4-0) och mycket bra spel mot Eslöv i slutspelets första match fortsätter turneringen. Härligt Nike! Semifinal nästa.

Det blev tyvärr förlust i semifinalen mot Ystad som vann rättvist med 3-0.
Bra kämpat idag Nike!

Eskilscupen 2019
2019-08-17 19:00

Dags för Eskilscupen 2019 och en tidig samling på parkeringen vid McDonalds i Lomma. Väderprognosen såg lovande ut för hela helgen med sol och lagom varmt. Cupens första dag tillbringade vi på Filborna IP och där började vi matchandet mot Onsala BK. Spelarna verkade peppade inför matchen och vi genomförde matchen på ett bra sätt men utan att egentligen glänsa i vårt spel. Matchen slutade 2-0 till oss och vi hade fått en bra start på gruppspelet.

I andra matchen för dagen stod Stattena IF för motståndet och denna match blev mycket märklig. Redan efter 5-6 minuter hade vi gjort lika många mål som antalet spelad tid vilket knäckte Stattena mentalt. I paus hade vi en ledning med 11-0 och matchen var sedan länge helt avgjord. Vi följde vår game plan och fortsatte spela vårt spel i andra halvlek men med ett ganska lågt tempo och matchen slutade 20-0 till GIF Nike.

Andra dagens matchande skedde på Ramlösa IP på en fantastiskt fin gräsmatta och vi skulle naturligtvis satsa på gruppseger. Fristads GoIF stod för motståndet och detta blev en riktigt bra match ifrån vår sida. Matchen var ett bra exempel på bra possession och många fina spelvändningar, blandat med fint djupledsspel som variation. Vi hade matchen under full kontroll från början till slut och vann med 3-0.

Gruppsegern innebar kval till A-slutspel och där förloraren spelar B-slutspel. Vi fick möta IFK Skövde FK som blev grupptvåa i grupp 8. Vi fortsatte vårt fina spel ifrån sista gruppspelsmatchen men IFK Skövde var ett mycket mer fysiskt lag. Matchen var ganska jämn, men där vi kan kom till något fler farliga lägen. Ett par minuter innan full tid lyckades Filip få in en boll mot mål som letade sig in och vi vann kvalmatchen till A-slutspelet.

Vi fick vänta en stund innan vi fick reda på vem som skulle bli våra motståndare i sextondelsfinal och som så ofta förr så blev det våra kollegor ifrån Hyllie IK.

Tidig söndag morgon på Hedens IP och dagen skulle kunna sluta redan efter en match eller efter fem matcher om vi når finalen. Matchen mot Hyllie var helt jämn där vi i princip hade varsin halvlek med böljande spel åt båda hållen. Hyllie IK tog ledningen i första halvlek och vi kvitterade i mitten på andra. 1-1 vid full tid innebar straffar som alltid är spännande men tyvärr ett lotteri. Hyllie IK var starkare denna gång och vann straffarna med 3-2 och matchen totalt med 4-3. Grattis Hyllie och lycka till.

Tack Eskilscupen för denna gång. Delad sjuttonde plats av totalt 95 lag är vi nöjda med. Vi är också mycket nöjda med vårt genomförande av de tre sista matcherna med mycket positivt spel att bygga vidare på.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer