Integritetspolicy
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GIF Nike 100 År
Fotboll
P 2006
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkomna till GIF Nike P06


Hej och välkomna till GIF Nike P06


Truppen består av 42 spelare som brinner för sin fotboll och tränarstaben består av 8 tränare. Merparten av tränarna har genomgått Svenska Fotbollsförbundets utbildningar UEFA C Ungdom, UEFA C Målvakt eller UEFA B Ungdom. Förutom tränarstaben har GIF Nike P06 en mycket väl fungerande föräldragrupp som supportar laget med försäljningar, trivselaktiviteter och inte minst markservicen under cuperna som laget spelar.


2019 är officiellt det år enligt de nationella spelformerna som pojkar födda 2006 börjar spela 9-manna fotboll, även om vi under 2018 redan hunnit spelat en hel del 9-mannamatcher..


Vad händer härnäst?

Ett lag startar med att spela Skånecupen den 3/1. Därefter så fortsätter ett av våra lag att spela Landoras Vintercup som påbörjades under december månad och som pågår en bit in i mars.


Ett av lagen påbörjar Hyllies IK´s vintercup den 6/1 och denna cup håller på till mitten av februari.


Parallellt med Landora´s och Hyllie IK´s vintercuper så kommer ett av lagen även att spela en träningsturnering som anordnas av Anderslöv.


Den preliminära planen för 2019 är att vi skall försöka ha tre lag i seriespel under våren på tre olika nivåer. Slutligt beslut om antal lag i seriespel baserar sig på matchnärvaron under januari-mars.


Preliminära planen för cuper 2019 är just nu enligt följande;

BIF cupen och/eller Åshöjden cup – endags cup någon gång den 30/5-2/6 (1-2 lag)

GIF Nike 13-årsturnering – vecka 26 den 24/6-28/6 (1 lag)

Eskilscupen – den 1/8-4/8 (1-2 lag)

Pågacupen – Oktober/November (1-2 lag)


Ytterligare turneringar/cuper kan tillkomma under året om intressanta alternativ dyker upp.


 

Som vanligt så är det Nikedagen den 6/6 och som vanligt spelas El communico mot Bjärreds IF i slutet av oktober.


GIF Nike P06 kommer att driva kioskverksamheten på Lomma IP under 2019 och vi hoppas att detta kommer generera ett stort tillskott till lagkassan.


Det pågår även arbete för att knyta nya sponsorer till nya match- och träningskläder till laget som kommer att beställas mest troligt under de första månaderna under 2019.


GIF Nike P06 fokuserar på att utbilda våra spelare till kompetenta fotbollsspelare både teoretiskt och praktiskt. En bra teoretisk bas i kombination med teknisk fotbollsfärdighet,  vilja, styrka, intensitet och vinnarskalle ger oss förutsättningar att utvecklas som lag mot nya fotbollsäventyr. Målet är att GIF Nike P06 skall fokusera på ett snabbt passningsspel längst marken och en intensiv bollåtererövring  av boll på hela planen.


Nya träningstider gäller från och med den 15/4;
Måndagar 17:00 -18:25 B-planen (B3+halva B2) på Lomma IP
Onsdagar 18:30 -20:00 B-planen (B3+halva B2) på Lomma IP

Torsdagar 18:30 -20:00  Plan 2 på Pilängsplanen (Fys+Fotboll)


 

Kort sammanfattning av 2018;

2018 var sista året med 7-manna fotboll och vi hade fyra lag i seriespel igång på våren och tre lag igång på hösten och seriespelet har varit på olika svårighetsnivåer. GIF Nike P06 har totalt deltagit vid 25 cuptillfällen under året och det har varit både inomhuscuper, träningsturneringar och övernattningscuper.


Under 2018 har GIF Nike P06 fått igång en föräldragrupp som fungerar mycket väl och som driver viktiga frågor och aktiviteter runt laget.


Under hösten har lagets tränargrupp fått fler tränare som genomgått tränarutbildning UEFA C Ungdom samt UEFA B Ungdom.


GIF Nike P06 fick även ett erbjudande under december att i mellandagarna att vara hallvärdar för Slättängshallen i Lomma då Lundaspelen i handboll spelades där. Under tre hektiska dagar ansvarade ca 15 spelare och lika många föräldrar i GIF Nike P06 för kioskverksamheten, filmning av matcher, resultatrapportering, sekretariat och samt arbetet som hallvärdar. Stort tack till alla inblandade som gjorde en fantastisk insats. 


 

Vi vill också passa på att tacka våra sponsorer, föräldrar samt alla supporters som följer laget för det gångna året.


Vill du vara med och stötta laget som sponsor så vänligen kontakta Richard Gedda på telefonnummer 0720-504004.


Är du intresserad att börja träna och spela med GIF Nike P06 och bli en del av detta fantastiska gäng så hör av er till mig på johann-persson@tetrapak.com eller 0733-365522.


Följ gärna GIF Nike P06 (nike_p_06) på Instagram; https://www.instagram.com/nike_p_06/?hl=sv

och på Facebook; https://www.facebook.com/gifnikep06/ 


GIF Nike - Glädje, Tydlighet & Utveckling
Spännande upplösning i Landora vintercup 2019
2019-03-31 14:30
Tidig morgon och på väg till Landskrona IP för upplösningen i Landoras vintercup 2019. I semifinalen i B-slutspelet ställdes vi mot Svedala som vi även hade i gruppen. Matchen började spelmässigt bra for oss mer bra passningsspel och där vi kom igenom ett flertal gånger men utan att bollen nådde nätmaskorna. Istället tog Svedala ledningen på en frispark som egentligen skulle dömts bort för offside. Därefter spelade vi inte speciellt bra och matchen böljade framåt tillbaka. Vi lyckades dock kvittera  och trycka in ett ledningsmål på två riktigt vackra anfall. Matchen slutade med vinst till GIF Nike och därmed blev det finalspel. I finalen mötte vi ett bra Hittarp som spelade en fin teknisk fotboll och tyvärr vann Hittarp första halvlek med 3-0 och detta mycket på grund av ett GIF Nike utan riktigt vilja att ta löpmeter för varandra vilket gjorde vårt spel statiskt. Andra halvlek blev ett stort steg framåt men tyvärr orkade vi aldrig riktigt komma tillbaka och matchen slutade 4-0 till Hittarps IK. Grattis till segern!
Skånecupen 18/19 - GIF Nike P06 spelade sig till en 4-delsfinal
2019-01-05 09:13
Nöjda spelare ifrån GIF Nike

Det var samling den 3/1 07:45 på McDonalds parkering i ett kylslaget Lomma. 12 timmar senare hade laget spelat sig till en kvartsfinalplats i Skånecupen 2018/19. Laget gick obesegrat genom gruppspelet där vi lyckades vinna över MFF efter en riktig urladdning. Vi ledde med både 2-0 och 3-1 som slutligen blev 3-2. Förstaplatsen i gruppen var ett faktum och som gav oss en 16-delsfinal där vi inte alls kom upp i samma nivå som tidigare på förmiddagen men LB07 besegrades ändå med 2-0. Därefter väntade Hyllie IK i 8-delsfinalen och nu började det bli många tunga ben. Vi lyckades göra 1-0 tidigt i matchen som vi sedan lyckades hålla matchen ut. Hyllie IK var det bättre laget sett över hela matchen men lyckades inte få hål på oss. Starkt jobbat och vidare till 4-delsfinal där vi skulle få möta IK Wormo, som fick två tidiga mål i matchen då vi inte var vakna och de kunde ganska lätt bevaka sin ledning. Vi fick dock ett lyft energimässigt de sista fem minuterna där vi också lyckades med ett mål när det var 3:25 minuter kvar. Trots en stark slutspurt så nådde vi aldrig ikapp. IK Wormo fortsatte sitt vinnartåg denna kväll och tog sig ända till finalen som spelas söndagen den 6/1.

 

Summeringen är att GIF Nike P06 gjort en strålande insats denna dag med gruppseger och sedan hela vägen till kvartsfinal. Även förra året nådde GIF Nike P06 kvartfinal men då i klassen för P05.

Nyutbildade tränare
2018-12-22 11:35

GIF Nike P06 har nu fått ytterligare 3 tränare som är utbildade enligt ramen för Svenska Fotbollsförbundets tränarutbildningar UEFA Ungdom C respektive UEFA Ungdom B. Bra jobbat!


BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer