Integritetspolicy
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GIF Nike 100 år
Fotboll
P 2006
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
Välkomna till GIF Nike P06 (P14)

Välkomna till GIF Nike P06 (P14) (pojkar födda 2006)


Truppen består av ca 35 spelare som brinner för sin fotboll och en tränarstab som består av 7 tränare. Merparten av tränarna har genomgått Svenska Fotbollsförbundets utbildningar UEFA C Ungdom, UEFA C Målvakt eller UEFA B Ungdom. GIF Nike P06 har också en mycket väl fungerande föräldragrupp som supportar laget med försäljningar, trivselaktiviteter och inte minst markservicen under cuperna som laget spelar.


GIF Nike P06 fokuserar på att utbilda våra spelare till kompetenta fotbollsspelare både teoretiskt och praktiskt med långsiktighet. En bra teoretisk bas i kombination med teknisk fotbollsfärdighet, vilja, styrka, intensitet och attityd ger oss de förutsättningar för att utvecklas individuellt som spelare och som lag som tar oss mot nya fotbollsäventyr. Vårt mål är att kontinuerligt utveckla respektive spelare på sin för tillfället rätta nivå under både träning och match vilket ger en utveckling för både bredd och spets. All utveckling och utbildning inom truppen vill vi skall göras med glädje och delaktighet och därför förväntar vi oss att både spelare och tränare ger 100% på både träningar och matcher.  Vårt mål är att ha lag i seriespel på svår, mellan och lätt nivå för att hitta rätt utvecklingsmiljö för alla spelare inom truppen.

Under 2020 spelar vi med ett lag i Skåneserien och ett lag i Kompisligan.


GIF Nike P06 skall fokuserar på ett snabbt passningsspel längs marken och en intensiv bollåtererövring av boll på hela planen i kombination med hårt arbete och hög intensitet i vårt spel.


Gällande träningstider från och med den 13/4-2020;

  • Måndagar 18:30 -19:55 B-planen (B3+halva B2) på Lomma IP
  • Onsdagar 18:30 -19:55 B-planen (B1+halva B2) på Lomma IP
  • Torsdagar 17:00 -18:25 A-planen (A2) på Lomma IP
  • <VIKTIGT> Spelarna skall alltid vara på plats, ombytta och klara senast 15 minuter innan träningen börjar. Att hålla tider är att visa respekt för resterande spelare samt ledare i laget.
  • <VIKTIGT> Viktigt är också att spelarna kommer rätt klädda efter väderlek och typ av träning.
  • <VIKTIGT> Se till att ni har ätit och druckit i god tid innan träning för att ni skall kunna tillgodogöra er träningen.

Träningsnärvaro;

  • I GIF Nike P06 eftersträvar vi alltid så hög träningsnärvaro som möjligt (helst 100%). Fast att vi eftersträvar en hög fotbollsträningsnärvaro uppmuntrar vi dem som tränar parallella  idrotter, dock bör hälften av träningspassen eller mer vara hos GIF Nike P06.
  • För de spelare som har råkat ut för skador, vill vi att rehabträningen görs tillsammans med laget under träningstid.
  • För att spela matcher och cuper med GIF Nike P06 krävs en träningsnärvaro på minst 45-50%.


Är du intresserad att provträna med GIF Nike P06 och bli en del av detta fantastiska gäng eller boka träningsmatcher, så hör av er till mig på johann-persson@tetrapak.com eller 0733-365522.


Vill du vara med och stötta laget som sponsor så vänligen kontakta Richard Gedda på telefonnummer 0720-504004.


Följ gärna GIF Nike P06 på;

Youtube; (GIF Nike P06);  https://www.youtube.com/channel/UC1RdYvgzbEL3yTGEU5xdMcQ

Instagram (gifnikep06); https://www.instagram.com/gifnikep06/?hl=sv

Facebook; https://www.facebook.com/gifnikep06/ 

Min Fotboll; https://minfotboll.svenskfotboll.se/#/team/47235/start


GIF Nike - Glädje, Tydlighet & Utveckling


Löpteknikträning för GIF Nike P06
2020-05-05 07:40
Igår hade vi Simon ifrån Lomma Friidrottsklubb på besök för att hjälpa oss med löpteknikträning. Detta var första passet av tre.
Uppdaterad information ifrån Svenska Fotbollsförbundet och Skånes FF
2020-04-25 07:27
Uppdaterad information ifrån Svenska Fotbollsförbundet och Skånes FF 
2020-04-24
Ingen publik på barn- och ungdomsmatcher

Med anledning av uppdaterade riktlinjer från SvFF rekommenderar Skånes Fotbollförbund samtliga föreningar i distriktet att be intresserad publik att avstå från att komma till de matcher som spelas.

Det förbud som finns mot deltagare vid offentliga tillställningar medger visserligen upp till 50 åskådare, men Skånes Fotbollförbund rekommenderar ändå föreningarna i distriktet att tydligt uppmana alla – förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget – att avstå från att närvara vid de matcher som arrangeras.

Anledningen är att helt utesluta risken för att för många personer samlas kring en match, och att arrangörerna ska slippa svåra gränsdragningar och bedömningar. Ofta spelas t ex flera matcher, med olika arrangerande föreningar på samma anläggning samtidigt, vilket kan innebära att svårhanterade situationer i förhållande till förbudet uppstår.

I grunden handlar naturligtvis allt om att så långt det är möjligt förhindra smittspridning – och färre personer närvarande runt en match innebär rimligtvis en lägre risk.

Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att spela barn- och ungdomsmatcher – som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra – med största tänkbara ansvar. Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera.

http://www.skaneboll.se/arkiv/2020/04/ingen-publik-pa-barn-och-ungdomsmatcher/

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer