Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 103 år
Fotboll
P 2005/ U 16
GIF Nike P 2005/ U 16

P05 består av 35 killar och träningarna är mycket välfyllda året runt. Vi tränar ute på Lomma IP tisdagar, onsdagar och torsdagar. Flertalet av våra spelare har ett mycket starkt fotbollsintresse vilket bland annat avspeglas i intensiteten och nivån på träningarna. 

 

Vi utbildar spelare för teknisk anfallsinriktad fotboll i högt tempo, och för att uppnå vad vi vill prioriterar vi teknik, spelförståelse, fysik och attityd. I spelförståelsen utbildas våra spelare till att hitta kreativa lösningar framåt, och förstavalet är alltid att vi spelar oss ur svåra situationer. Försvarsspelet bygger vi på att alltid vilja vinna tillbaka bollen genom direkt återerövring när det är möjligt. I fysiken fokuserar vi på att förbättra, snabbhet, styrka, rörlighet, koordination och uthållighet. Kombinationen av spelförståelse, teknik, fysik och attityd gör våra spelare till trygga med boll oavsett tempo, underlag eller motstånd.

 

 

Vi spelar säsongen 2021 i P16 Nationell efter att avslutat säsongen 2020 med tre raka segrar i kvalgruppen. Vårt andralag spelar Skåneserie A till våren. Utöver träningar och seriespel blir det cuper, träningsmatcher och andra aktiviteter för att stärka laget på och utanför plan.

 

I P05 finns väldigt bra möjligheter att hitta ännu tuffare utmaningar genom vårt nära samarbete med äldre lag. Flera av killarna tränar regelbundet i U19, och för de som kommit ännu längre ges möjlighet att prova på att träna med klubbens A-lag (som spelar i division 3). Vi har redan spelare som regelbundet tränar med A-laget, och våra målvakter har återkommande träningar med målvaktstränare från A-laget.

 

Samarbetet ger möjlighet att erbjuda en bredare och vassare utvecklingsmiljö. Målsättningen är hela tiden att de killar som utvecklas och visar framfötterna ska ges nya möjligheter att utmanas och utveckla sina fotbollskunskaper. GIF Nike visar tydligt att man satsar på att egna talanger, inte minst genom att en av våra spelare redan gjort debut i division 3!

 

I Nike P05 är alla lika mycket värda och gemensamt skapar vi spelglädje, god laganda och utvecklingsmöjligheter för alla.

Vi har följande mål:

• Att P05 har en bra laganda där alla trivs

• Att alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sin egen ambition

• Att killarna känner att de betyder något och att de har kul.

 

 

Är du intresserad av att börja träna, hör av dig till någon av oss tränare. Kontaktuppgifterna hittar du under fliken "Kontakt".

 

 

 

Tränarna

Teambuilding med P05
2021-04-19 14:23

Söndagen den 18:e April var det samling för P05 på Sövdes Äventyrskamp.

 

Målsättningen klar:

  • Bygga ännu bättre lagkänsla
  • Lära känna varandra ännu bättre
  • Ha riktigt roligt tillsammans

 

Lära känna varandra bättre stod högt på agendan, speciellt eftersom GIF Nikes trupp har utökats med ett antal nya härliga grabbar.

 

Solen sken och stämningen var hög när vi kom fram till Sövde, trots att det var tidigt på morgonen och de flesta i truppen nog kunnat ligga kvar några timmar till i sängen.

 

På schemat stod 10 olika utmaningar för de32 deltagarna som alla krävde bra kommunikation, samarbete, problemlösning och uppmuntran av lagkompisarna. Grabbarna delades in i 4 lag.

 

Prövningar som lagen ställdes inför var varierade och ställde olika krav på lagen; gigantisk labyrint, pussel, balansbräda, ankarspel, rulla kula, skogs-frisbee, slangbella med vattenballong, bågskytte och prickskytte med luftgevär.

 

Inte helt förvånande väcktes tävlingsinstinkten snabbt, och det var härligt att höra grabbarna uppmuntra sina lagkompisar, samtidigt som skratten ekade mellan träden!

 

Mitt på dagen var det lite depåstopp med grillade hamburgare – vi får tacka GIF Nikes egen mästerkock, Jonas för en delikat lunch. Tanken med dagen var att vi skulle göra allt utom att spela fotboll, men självklart fanns det en plan precis där vi skulle äta och snart var alla killarna ute på planen fullt engagerade i spontanfotboll!

 

Efter en lyckad dag korades det vinnande laget. Vi som tränare får nog säga att den stora vinnaren var GIF Nike P05 som lag. Nu har vi tagit ännu ett steg mot att känna varandra bättre, se varandras styrkor, jobba tillsammans bättre och i slutändan prestera ännu bättre på planen. Vi riktar även ett stort tack till Uffe som är den som hållit i trådarna och arrangerat så att detta verkligen blev av.

 

Tränarna.

 

GIF Nike P05 välkomnar en vass avslutare – Hugo Nilsson
2020-12-15 21:24
Vi har glädjen att presentera Hugo Nilsson, som närmast kommer från FC Bellevue. Hugo går MFF akademi i Lomma, och samspelet satt omedelbart med killarna i laget. Hugo är en tvåfotad anfallare som hittar de farliga ytorna, tar med sig bollen i steget och avslutar iskallt.
GIF Nike P05 välkomnar en hårt jobbande mittfältare – Liam Primorac
2020-12-15 21:22

Vi har glädjen att presentera Liam Primorac, som närmast kommer från FC Bellevue. Liam går MFF akademi i Malmö och det märks på grundtekniken. Liam är ett stenhårt jobbande mittfältsankare som inte ger motståndarna någon möjlighet att vila med bollen. 

Spelade matcher
Tis 16/11 19:00
Lör 13/11 14:00
Ons 10/11 19:00
Lör 6/11 12:00
1 - 4  
Sön 31/10 12:00
6 - 1  
Lör 23/10 14:00
2 - 2  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer