Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 100 år
Fotboll
P 2005/ U 16
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
GIF Nike P 2005/ U 16

P05 består av 40 killar och träningarna är mycket välfyllda året runt. Vi tränar ute på Lomma IP tisdagar, onsdagar och torsdagar. Flertalet av våra spelare har ett mycket starkt fotbollsintresse vilket bland annat avspeglas i intensiteten och nivån på träningarna. 


Vi utbildar spelare för teknisk anfallsinriktad fotboll i högt tempo, och för att uppnå vad vi vill prioriterar vi teknik, spelförståelse, fysik och attityd. I spelförståelsen utbildas våra spelare till att hitta kreativa lösningar framåt, och förstavalet är alltid att vi spelar oss ur svåra situationer. Försvarsspelet bygger vi på att alltid vilja vinna tillbaka bollen genom direkt återerövring när det är möjligt. I fysiken fokuserar vi på att förbättra, snabbhet, styrka, rörlighet, koordination och uthållighet. Kombinationen av spelförståelse, teknik, fysik och attityd gör våra spelare till trygga med boll oavsett tempo, underlag eller motstånd.


Vi spelar säsongen 2021 i P16 Nationell efter att avslutat säsongen 2020 med tre raka segrar i kvalgruppen. Vårt andralag spelar Skåneserie A till våren. Utöver träningar och seriespel blir det cuper, träningsmatcher och andra aktiviteter för att stärka laget på och utanför plan.

 

I P05 finns väldigt bra möjligheter att hitta ännu tuffare utmaningar genom vårt nära samarbete med äldre lag. Flera av killarna tränar regelbundet i U19, och för de som kommit ännu längre ges möjlighet att prova på att träna med klubbens A-lag (som spelar i division 3). Vi har redan spelare som regelbundet tränar med A-laget, och våra målvakter har återkommande träningar med målvaktstränare från A-laget.


Samarbetet ger möjlighet att erbjuda en bredare och vassare utvecklingsmiljö. Målsättningen är hela tiden att de killar som utvecklas och visar framfötterna ska ges nya möjligheter att utmanas och utveckla sina fotbollskunskaper. GIF Nike visar tydligt att man satsar på att egna talanger, inte minst genom att en av våra spelare redan gjort debut i division 3!

 

I Nike P05 är alla lika mycket värda och gemensamt skapar vi spelglädje, god laganda och utvecklingsmöjligheter för alla.

Vi har följande mål:

• Att P05 har en bra laganda där alla trivs

• Att alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sin egen ambition

• Att killarna känner att de betyder något och att de har kul.

 

 

Är du intresserad av att börja träna, hör av dig till någon av oss tränare. Kontaktuppgifterna hittar du under fliken "Kontakt".

 

 

Tränarna

GIF Nike P05 välkomnar en vass avslutare – Hugo Nilsson
2020-12-15 21:24
Vi har glädjen att presentera Hugo Nilsson, som närmast kommer från FC Bellevue. Hugo går MFF akademi i Lomma, och samspelet satt omedelbart med killarna i laget. Hugo är en tvåfotad anfallare som hittar de farliga ytorna, tar med sig bollen i steget och avslutar iskallt.
GIF Nike P05 välkomnar en hårt jobbande mittfältare – Liam Primorac
2020-12-15 21:22

Vi har glädjen att presentera Liam Primorac, som närmast kommer från FC Bellevue. Liam går MFF akademi i Malmö och det märks på grundtekniken. Liam är ett stenhårt jobbande mittfältsankare som inte ger motståndarna någon möjlighet att vila med bollen. 

GIF Nike P05 välkomnar en bollvinnare på mittfältet – Viktor Munther Persson
2020-12-14 16:28
Vi har glädjen att presentera Viktor Munther Persson, som ansluter från FC Bellevue där han spelat de senaste säsongerna. Viktor går MFF akademi i Malmö och det märks på grundtekniken. Viktor spelar med mycket hög energi, vinner boll är en vass avslutare. 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GIF Nike, 06/04 11:59 
GIF Nike, 29/03 11:26 
GIF Nike, 10/03 13:37 
 
Våra sponsorer