Integritetspolicy
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GIF Nike 100 år
Fotboll
P 2005
Stekhet och iskall!
2020-05-12 14:05

I helgen fortsatte seriespelet och vi tog emot Lödde och Arlöv på Lomma IP under 2 varma dagar med strålande solsken.


Lödde är ett bra lag, matcherna alltid intensiva och så länge matchen pågår är det full fart som gäller. Vi inleder bra. Ett mycket fint uppspel följs av ett stenhårt skott där målvakten tvingas släppa retur, vi hugger direkt och tar ledningen. Lödde spelade fortsatt bra och efter några fina kombinationer reducerade Lödde. Vår höga press fortsatte och vi fick till flera stekheta chanser – men idag hade vi inte riktigt marginalerna på vår sida – skott i ribban, i gaveln, bollar som studsade precis innan skottillfället. Samtidigt hittade Löddespelarna varandra bättre än oss, förvaltade sina chanser lite bättre och avgick med vinst den här gången. Vi ser fram mot nästa match mot Lödde och då ska vi vara iskalla och förvalta våra lägen – en match att se fram emot!

 

Mot Arlöv gjorde vi just det – var iskalla. Fint samspel, hög press, kombinationsspel och grymma avslut. Imponerande att se hur passningsalternativen hela tiden fanns eftersom killarna tog löpningar utan boll. I andra halvlek så fick vi en mycket tuff utvisning mot oss då vår målvakt blev frilägesutvisad. Bara att bita ihop och acceptera domarens beslut, även om det inte alltid är så lätt. Som lök på laxen åkte vi på ett gult kort och en andra utvisning. Spel nio mot elva och uppförsbacke bemötte killarna med att arbeta ännu hårdare. Vi fortsatte att kombinera iskyla och stekhett spel och när matchen blåstes av, avgick vi med vinst, trots färre antal spelare än Arlöv i andra halvlek.

 

Vad vi tar med oss från helgens spel är att vårt spel blir bättre när vi spelar som ett lag, tar löpningar utan boll, behåller vårt tålamod, sätter press på motståndarna och hugger på våra lägen. Vi laddar om och ser fram mot att våra stekheta spelare bjuder på fartfylld fotboll och iskalla avslut.  

Nyhetsarkiv
Stekhet och iskall!2020-05-12 14:05
Urstark seriestart!2020-05-04 15:58
Cup Denmark juli 20172018-04-05 22:46
 
Våra sponsorer