Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
F 2010
Tack till våra sponsorer
2024-04-01 09:29

Säsongen 2024 har inletts och vi tar oss an den med hjälp av vårt nya sponsorpaket. Vi har numera ett bortaställ, likadana hoodies, väskor och vattenflaskor. Stort tack till våra sponsorer som gjort detta möjligt!

............................................................................

 

Baker Tilly en revisions- och redovisningsbyrå med inriktning på ägarledda företag.
https://bakertillymlt.se/

.............................................................................

Mil-tek är ett familjeföretag som producerar, utvecklar och säljer bal- och avfallspressar för restprodukter såsom wellpapp, kartong, mjukplast, plåtburkar och frigolit.

Vi finns bl.a. representerade i Europa, USA, Australien och Mellanöstern. Mil-tek Sverige AB ansvarar för försäljning och service på den svenska marknaden och huvudkontor och lager för Sverige ligger i Lomma. Besök oss gärna på www.miltek.se för mer info och där kan ni även beställa tillbehör såsom balband och plastsäckar i vår webbshop.

https://www.miltek.se/

....................................................................

 

Adda Mig: Vi hjälper er lyckas med era digitala satsningar

Varför nöja sig med det vanliga när Adda Mig kan ta din digitala närvaro till en helt annan nivå? Vi förstår att den digitala världen är både en guldgruva av möjligheter och en labyrint av utmaningar.

Med den insikten i åtanke, fokuserar vi på att skapa digitala lösningar som är uppfyllda med användarvänlighet, starkt varumärkesbyggande och betydande affärsimpact. Vårt team av kreativa problemlösare och tekniska experter skräddarsyr lösningar som inte bara bjuder in till interaktion, utan även levererar glädje, engagerar och leder till heta kundkonverteringar.

Det är dags att ta din digitala närvaro till nästa nivå med Adda Mig

https://www.addamig.se/

............................................................................................

 

dns.it är ett it-företag med bred kompetens där det viktigaste är att förse användaren med den utrustning som behövs för att kunna prestera maximalt på arbetsplatsen. Vi bygger och förbereder datorer, servers m.m både för användare och specifika behov i företagsmiljöer. Arbetet utförs lokalt med korta ledtider i anpassning. Vi bygger och konfigurerar även mötesrumsteknik, infrastruktur och nätverk ute hos företag.


dns.it är auktoriserade av de stora marknadsledande tillverkarna (HP, Dell, Microsoft, Cisco m.fl.) och erbjuder försäljning till både större och mindre företagskunder. 

Våra kunder finns främst i Skåne, och vi skräddarsyr supportavtal utifrån kundens behov, krav och verksamhet. Förutsättningarna anpassas utifrån bolagets antal användare, kontor, lokaler och budget. Dns it ingår i Aderian Group med 450 anställda över hela Sverige. Vi har förmågan att vara nischade specialister där så krävs. Alla våra kolleger har precis som vi mångårig erfarenhet kring drift, cloud och säkerhet inom IT. Hos oss kan du känna dig trygg som kund även om ni har kontor över hela landet.  

 

Ge oss förtroendet så ser vi till att både användare och ekonomiavdelning blir nöjda. 

Välkommen att kontakta oss: "https://www.dnsit.se/kontakt

...............................................................................

 

Milos vänner: mobilt hunddagis för de små hundarna i Lomma kommun: Dagis på hjul, träffa nya vänner och kom ut på härliga skogspromenader!

Slipp stressen med hämtning och lämning. Milos vänner erbjuder hämtning och lämning i hundens eget hem när du är på jobbet. Hämtning sker mellan 09:00-10:00 och lämning sker mellan 14:00-15:00. Hunden vilar tryggt i sitt hem innan och efter dagis. Dagisbilen, som är besiktigad och godkänd av Länsstyrelsen och Jordbruksverket, är inredd med 8 st mysiga burar för småhundar. När samtliga hundar är hämtade åker vi till olika närliggande naturområden där hundarna rastas genom härliga skogspromenader och aktiveras genom olika övningar. Hunden berikas i härlig skogsmiljö. Vi spenderar alltså större delen av dagen utomhus och på eftermiddagen åker ett glatt gäng hemåt! Du kan följa din hund på Instagram under dagen och du får ett sms när hunden är återlämnad i hemmet.

 

Jag vill att du som hundägare känner dig trygg i att din hund blir upphämtad, lämnad och spenderar dagarna med en lyhörd och kompetent person som ser din hunds välmående som högsta prioritet. 

Jag innehar F-skattsedel och är godkänd som hunddagisföreståndare och transportör av Länsstyrelsen och Jordbruksverket. Milos vänner innehar hunddagisförsäkring via Svedea.

Ser fram emot att höra från dig!

https://www.milosvanner.se/

...................................................................................

Alfa Laval är en ledande global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering.

Med dessa som grund siktar Alfa Laval på att bidra till att förbättra produktiviteten och konkurrenskraften för sina kunder i olika branscher över hela världen. Vi definierar deras utmaningar och levererar hållbara produkter och lösningar som uppfyller deras krav – främst inom energi, miljö, livsmedel samt varv och sjöfart.

https://www.alfalaval.se/

 
Våra sponsorer