Integritetspolicy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 103 år
Fotboll
F 06/07
Bortavinst mot ÄFF i Skåneserien 1-5 (0-2)
2022-06-08 14:57

Säsongens näst sista match spelades i ett varmt och soligt Ängeholm. Dagen till ära fick vi spela på Ängelholm IP och det är en erkänt bra plan.

 

Vi vet att vinst är ett måste för att hänga med i tabelltoppen och vi pratar mycket innan matchen om att spela vårt spel och ha tålamod.

 

Vi får in ett tidigt ledningsmål och efter cooling break lyckas vi få in ytterligare ett mål. Vi går till halvtidsvila med en rättvis ledning. Samtidigt vet vi att vi måste göra fler mål för att förbättra målskillnaden och det är 100% som gäller i andra halvlek också.

 

I andra halvlek styr vi spelet helt enligt plan och vi får in både 0-3 och 0-4. Motståndarna har ett eller två mycket farliga avslut på mål som dock räddas av vår målvakt.

 

Med ca 10 min får motståndarna straff och gör mål på denna. Vi lyckas dock forcera i slutet och får in ytterligare ett mål och vinner matchen med 1-5.

 
Våra sponsorer