Dam A/F 17
GIF Nike snubblade på Mållinjen
2019-10-08 14:59
Vi vill gratulera Husie IF till Seriesegern och hälsa att " vi ses igen " i Trean.
Detta för att GIF Nike Dam placerade sig som bästa 2-a och kommer därför också att flyttas upp i Div 3.

Sista seriematchen blev en tuff och jämn match, precis som det ska vara mellan seriens 2 bästa lag i år, Husie tog över taktpinnen lite i andra halvlek då Nike tjejerna inte riktigt fick ihop sitt annars fina passningsspel.

Första halvlek var riktigt jämn och kunde med lite tur slutat med 1-2 mål för Nike, dock hade Husie också en bra chans där de lobbar vår målvakt men backen rensar på mållinjen. Halvleken slutade 0-0.

I andra halvlek fick Husie in det så viktiga 1-0 målet och det blev uppförsbacke för Niketjejerna som ändå kämpade hela matchen igenom och var absolut värda några mål.

Grattis Husie till seriesegern och stort Tack till publiken som kommit för o heja.