Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
Löddespelen - Omgång 5: 24-25/8
vs
GIF Nike
Löddespelen - Omgång 5: 24-25/8vsGIF Nike

  INFORMATION

Matchstart:lör 24 augusti, 09:00
Plats:Bortamatch
Samling: Mer info kommer.
Aktivitetsinfo: GIF Nike P2011 - KALLELSE till omgång 5 av LÖDDE-spelen: Matcher 24/8 och 25/8


Hej GIF Nike P2011,

Som ni vet deltar vi i Lödde-spelen även under hösten 2019. Detta innebär spel under fyra helger i augusti-oktober. De olika datumen är inlagda i Sportadmin och därmed synliga i Sportadmins Medlemsapp samt på lagsidan för P2011 via gifnike.se .

Vi kommer att spela matcher på Lomma IP och på andra idrottsplatser runt om i Skåne som exempelvis i Lödde, Genarp, Staffanstorp, Lund, mfl orter. Under hösten deltar vi med FEM lag från GIF Nike P2011 (P8).

Varje speldag innebär att man spelar två matcher mot lag från andra klubbar. De exakta tiderna återkommer vi med i separata utskick inför varje helg, men oftast är första avspark kl 10:00 och avrundning av dagen sker då runt kl 13:00.

Vi spelar matcherna i 5-manna lag och får ha max fem avbytare per match. Totalt sett kommer varje GIF Nike lag alltså att bestå av 5-10 spelare beroende på hur många som kan delta den aktuella helgen.

Vad gäller lagindelning så skapar vi olika lag per spelomgång utifrån vilka spelare som deltar respektive helg. På så sätt får killarna spela med fler kompisar inom GIF Nike P2011, vilket vi tror är bra för lagkänslan i hela gruppen. Vi vill ha så många som möjligt aktiva i varje spelomgång och hoppas på ett stort deltagande!

Grundtanken är alltså att spelarna som deltar vid en spelhelg är aktiva EN av dagarna och då spelar två matcher.

VIKTIGT: För att vi ledare ska få ihop den totala planeringen av de olika lagen till respektive datum kommer vi att göra EN enda gemensam kallelse per spelhelg där man via länken anmäler sig genom att tacka JA enligt nedan VIKTIGA instruktion:

• Tackar man JA utan kommentar innebär det att man kan delta BÅDA de angivna datumen för aktuell spelhelg.

• Om man VERKLIGEN bara kan delta ett av datumen så tacka JA, men skriv även i kommentarsfältet vilken dag som ert barn kan delta ex: ”Kan bara delta Söndag 25/8”.

• Kan man inte alls delta under den aktuella spelhelgen ber vi er att tacka NEJ så att vi ser att informationen i alla fall nått fram.


OBSERVERA:
För att ert barn ska få spela så mycket fotboll som möjligt och för att underlätta all planering av lagen per spelhelg ber vi er att tacka JA till BÅDA datumen så långt det bara är möjligt. Om för många anmäler sig bara till ett datum kan det innebära att några killar får stanna hemma pga att antalet spelare det datumet blir för många. Då finns det samtidigt risk att vi får lämna walkover för något av våra anmälda lag det andra datumet pga för få som kan spela den andra dagen…

Femte omgången spelas alltså lördag 24/8 och söndag 25/8 och ni anmäler ert barn till spel dessa datum via länken i denna kallelse.

Observera att Deadline för anmälan är lördagen den 17/8. Därefter kommer vi att planera upp våra lag som skall spela respektive dag och återkommer sedan med information om platser och tider i ett separat utskick längre fram.


Återkom till oss om ni har frågor!


// Ledarna för GIF Nike P2011

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer