Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
BK Flagg - GIF Nike P06/07:2 (Landora v-cup)
 
  INFORMATION

Matchstart:fre 04 februari, 19:00
Plats:Malmö Gamla IP
Samling:18:00, Pendlarparkeringen vid McDonalds i Lomma
Aktivitetsinfo: Välkomna till cupmatch (Landoras vintercup) mot BK Flagg (”Malmö Gamla IP”, Malmö Idrottsplats, Pildammsvägen 10, 211 46 Malmö)

Vi spelar i BLÅ tröjor, RÖDA shorts och RÖDA strumpor. Den RÖDA matchtröjan skall alltid finnas med i spelarens GIF Nike-rygga.

Laget byter om gemensamt på plats före och efter match

Glöm inte fotbollsskor, benskydd, vattenflaska och kläder efter väder. Ta gärna med dubbla vattenflaskor vid varmt väder.
Kom utvilade, fulla med energi och ta med något som återhämtningsmål!

Svara på kallelsen så snart som möjligt och invänta inte deadline. Svara på kallelsen innan deadline annars går platsen till någon annan spelare!
På speldagen skall spelaren vara 100% redo för match. Återbud till match meddelas mig senast 48h innan matchstart. Det är INTE ok att komma till samlingen och då meddela att man inte kan spela.
Vi spelar 11v11 och 2x45 min.

Notera att vi samlingstiden på bortaarenan är 70min innan matchstart för de som kör direkt till bortamatchen. (Meddela i appen när ni anmäler er om ni kör själva och om ni har lediga platser i bilen för de som behöver samåka. Var och en ansvar själv att ni har plats i någon bil T/R bortamatch)

Vägbeskrivning;
Det tar ca 16min till Malmö Idrottsplats Lomma.
Malmö Idrottsplats

Mvh Johan (0733-365522)

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer