Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
P 2011
BIF-cupen 2019
vs
GIF Nike P2011
BIF-cupen 2019vsGIF Nike P2011

  INFORMATION

Matchstart:lör 01 juni, 08:00
Plats:Borgeby IP
Aktivitetsinfo: BIF-cupen Lördag 2019-06-01 på Borgeby IP – Information och anmälan

Hej GIF Nike P2011,

Lördagen den 1/6 är det BIF-cupen på Borgeby IP. Vi har fått plats till TVÅ lag i vår P8-klass och har även anmält tre reservlag som får chans att spela om andra lag avbokar sin plats.

Matcherna spelas i femmanna-lag och varje lag får ha fem avbytare, dvs totalt är det 10 stycken spelare i varje lag som spelar fyra matcher under dagen.

Räkna tidsmässigt med att detta handlar om en heldagsaktivitet som tar hela lördagen den 1/6.

VIKTIGT: Till BIF-cupen den 1/6 kan vi alltså i skrivande stund inte garantera att hela vår stora trupp får spela. Vi har därför beslutat att kalla hela truppen, men om vi får in fler anmälda spelare än vad vi har platser så kommer träningsnärvaro att vara den parameter som styr vilka som deltar i årets BIF-cup.

Detta innebär alltså att av de killar som anmäler sig till BIF-cupen den 1/6 kommer de spelare som har högst träningsnärvaro att utgöra våra lag. I skrivande stund har vi plats för 20 spelare – men det kan blir fler Nike-lag om andra lag avbokar sina platser.

Ni anmäler ert barn via länken i denna kallelse och deadline för anmälan är måndag 20/5.

Därefter återkommer vi med information om lagindelning, samlingstid mm.

Återkom vid frågor!

// Ledarna för GIF Nike P2011

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer