Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
P 2011
Löddespelen - Höst-finalen!
vs
GIF Nike
Löddespelen - Höst-finalen!vsGIF Nike

  INFORMATION

Matchstart:lör 05 oktober, 12:45
Plats:Tolvans IP i Löddeköpinge
Samling: Mer info kommer.
Aktivitetsinfo: GIF Nike P2011 - KALLELSE till omgång 8 av LÖDDE-spelen: Höst-finalen 5/10!

Alla matcher spelas Lördagen den 5/10 i Löddeköpinge


Hej GIF Nike P2011,

Som ni vet deltar vi i Lödde-spelen även under 2019 och lördagen den 5/10 är det Höst-finalen på Tolvans IP i Löddeköpinge.

Vi spelar som vanligt matcherna i 5-manna lag och får ha max fem avbytare per match. Totalt sett kommer varje GIF Nike lag alltså att bestå av 5-10 spelare.

Vad gäller lagindelning så skapar vi olika lag per spelomgång utifrån vilka spelare som deltar. På så sätt får killarna spela med fler kompisar inom GIF Nike P2011, vilket vi tror är bra för lagkänslan i hela gruppen. Vi vill ha så många som möjligt aktiva i varje spelomgång och hoppas på ett stort deltagande!

Åttonde omgången spelas lördagen den 5/10. Detta är höstens sista omgång och då spelas alltså ALLA matcher samma dag på Tolvans IP i Löddeköpinge.

Vår åldersklass P8/P2011 spelar på eftermiddagen denna dag och tidsmässigt handlar det om 12:45-18:30 som ni bör avsätta i er planering. Efter alla matcher är det gemensam prisutdelning för samtliga lag. Denna prisutdelning beräknas starta cirka 17:30, vilket är anledning till att vi räknar med avslutning runt 18:30.

Ni anmäler ert barn till spel lördagen den 5/10 via länken i denna kallelse. Kan ni INTE delta så vänligen tacka nej via länken så vet vi åtminstone att informationen har nått fram.

Observera att Deadline för anmälan är lördagen den 28/9. Därefter kommer vi att planera upp våra lag som skall spela och återkommer sedan med information om de olika lagen samt samlingstider i ett separat utskick längre fram.


Återkom till oss om ni har frågor!


// Ledarna för GIF Nike P2011

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer