Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
P 2011
Löddespelen 8/6 - Mer info kommer.
vs
GIF Nike
Löddespelen 8/6 - Mer info kommer.vsGIF Nike

  INFORMATION

Matchstart:lör 08 juni, 12:30
Plats:Löddeköpinge - Tolvans IP
Samling: Löddeköpinge - Tolvans IP
Aktivitetsinfo: GIF Nike P2011 - KALLELSE till omgång 4 av LÖDDE-spelen: Matcher Lördagen den 8/6 i Löddeköpinge


Hej GIF Nike P2011,

Som ni vet deltar vi i Lödde-spelen även under 2019. Detta innebär spel under fyra helger i april-juni samt fyra helger i augusti-oktober. De olika datumen är inlagda i Sportadmin och därmed synliga i Sportadmins Medlemsapp samt på lagsidan för P2011 via gifnike.se .

Vi kommer att spela matcher på Lomma IP och på andra idrottsplatser runt om i Skåne som exempelvis i Genarp, Borgeby, Åkarp och Lund mfl orter. Under våren deltar vi med FEM lag från GIF Nike P2011 (P8).

Varje speldag innebär att man spelar två matcher mot lag från andra klubbar. De exakta tiderna återkommer vi med i separata utskick inför varje helg.

Vi spelar matcherna i 5-manna lag och får ha max fem avbytare per match. Totalt sett kommer varje GIF Nike lag alltså att bestå av 5-10 spelare beroende på hur många som kan delta den aktuella helgen.

Vad gäller lagindelning så skapar vi olika lag per spelomgång utifrån vilka spelare som deltar respektive helg. På så sätt får killarna spela med fler kompisar inom GIF Nike P2011, vilket vi tror är bra för lagkänslan i hela gruppen. Vi vill ha så många som möjligt aktiva i varje spelomgång och hoppas på ett stort deltagande!

Fjärde omgången är vårens sista omgång och då spelas ALLA matcher lördagen den 8/6 i Löddeköpinge.

Vår åldersklass P8/P2011 spelar på eftermiddagen denna dag och tidsmässigt handlar det om cirka 12:30-18:00 som ni bör avsätta i er planering.

Ni anmäler ert barn till spel lördagen den 8/6 via länken i denna kallelse. Kan ni INTE delta så vänligen tacka nej via länken så vet vi åtminstone att informationen har nått fram.

Observera att Deadline för anmälan är fredagen den 31/5. Därefter kommer vi att planera upp våra lag som skall spela och återkommer sedan med information om samlingstid i ett separat utskick längre fram.


Återkom till oss om ni har frågor!


// Ledarna för GIF Nike P2011

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer