Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GIF Nike 105 år
Fotboll
| Fotboll H A-lag
En vecka till seriepremiär!
2024-03-28 10:13

Om sju dagar spelar GIF Nike seriepremiär hemma mot Teckomatorps SK. Vi fick en kort pratstund med tränare Nehar Maliqi inför årets första tävlingsmatch.

 

En vecka kvar. Hur är känslan?

Känslan är bra i truppen. Vi har fortfarande lite folk borta på grund av skador och sjukdomar men i stort sett ser det bra ut.

 

Vad kommer ni fokusera lite extra på den här sista veckan?

Vi kommer fokusera på detaljer i vårt spel samt gå igenom fasta och lite hur vi ska tänka under matchen beroende på hur den utvecklas.

 

Vilka förväntningar har du på premiären?

Mina förhoppningar är att vi som lag är redo för uppgiften och vet vad det innebär att gå in i en säsong. Det kommer krävas disciplin och en enorm vilja att göra jobbet för varandra som en enhet om vi ska nå hela vägen med vår målsättning.

 

Varför ska man komma och kolla på GIF Nikes premiär?

Man ska komma till Lomma IP för att se ett helt nytt herrlag som spelar en attraktiv fotboll med ett stort hjärta för laget och GIF Nike som klubb. Vi behöver hjälpen från Lommaborna att komma och stötta och göra denna säsongen till en upplevelse för alla.

 

Avspark är klockan 19:00 på Lomma IP, torsdagen den 4 april.

Sebastian Luuk ny media ansvarig för herrarna
2024-03-27 21:06

Vi är glädjen att presentera Sebastian Luuk som kommer in som media ansvarigt han kommer sköta våran sociala medier. 

 

Vi har fått en liten pratstund med Sebastian och läs gärna här lite om honom.

 

Jag är en nyexaminerad journaliststudent som brinner för sport! Jobbar extra som sportjournalist och studerar även lite grafisk design i Malmö. Ser väldigt mycket fram emot att ratta GIF Nikes sociala medier framöver med kreativt content! Det känns kul och ärofyllt att få förtroendet.

 

Varm välkommen till GIF Nike Sebastian 🤝🏻♥️✅.

Nyförvärv Naoul Ijara
2024-03-11 22:18

Nyförvärv ✍️🤝. 

 

Vi har glädjen att presentera Naoul Ijara som väljer att ansluta tills oss från Linero IF.

 

I Naoul får vi en hårt jobbande defensiv mittfältare som är otroligt stark i sin återerövring och har en fin speluppfattning i det offensiva spelet samt i det defensiva. 

 

Naoul har också extremt fina egenskaper på och utan för plan där han är en lagspelare ut i fingertopparna och ger allt för sitt lag. 

 

Tränaren Nehar Maliqi har haft Naoul som spelare tidigare och är otroligt nöjd med att han ansluter till oss för kommande säsong för han vet vad han får av en spelare som Naoul. 

 

Varmt välkommen upp till GIF Nike Naoul Ijara 🤝♥️.

 

 

Välkommen Melker Hultgren
2024-02-11 11:22
Välkommen Melker Hultgren

Uppflyttning ✍️🤝. 

Vi har glädjen att presentera Melker Hultgren 17år som vi väljer att flytta upp till A-laget omgående efter två imponerande matcher. 
Den första var i en match där han möter oss i en internmatch med sitt U19-lag och gör det riktigt bra och som belöning efter den matchen så spela Melker gårdagens träningsmatch mot Hörby FF från start som mittback där han spelade till sig en A-lags plats och gjorde en strålande fin insats.

Varmt välkommen upp till GIF Nike A-lag Melker Hultgren 🤝♥️.

 
Våra sponsorer