Integritetspolicy
GIF Nike
Fotboll
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Mycket har förändrats under GIF Nikes historia. Gymnastiken, friidrotten och badminton är "vilande" och innebandysektionen bröt sig ur och fortsatte under namnet Lomma FBC . Så nu är det fullt fokus på Fotbollsutbildningen för våra Spelare, samt fortbildningar av alla våra Ledare.
Under 2018 spelar vårt representationslag  Herr i division 4 medan damlaget för närvarande är vilande.
Vi har många pojk och flicklag som spelar i olika serier.

Vill du bli medlem i GIF Nike? Klicka då här!
Kommentarer och tips inför kommande DM-spel.
2018-05-18 18:19

Vi bad Nike tränare Per Harrysson att ge sina kommentarer på kommande 16-delsfinaler i DM.

 

”-Generellt sett är det ganska svårt att tippa eftersom man inte vet hur respektive lag tänker och vilka spelare som luftas. Ett rent reservlag från div 2 slår tex inte ett fullsatsande div 3-lag. Men jag gör ändå ett försök.”

 

Hittarps IK (2) - Eskilsminne IF (1)

”-En tuff drabbning uppe i nordvästra hörnet av Skåne. Båda lagen är starka och inget lag vill förlora så här kommer bägge gängen säkert med fullt manskap. Jag tror att Eskilsminne drar det längsta strået även om jag inte skulle satsa pengar på det tipset”

 

Lunds BK/IF Limhamn Bunkeflo - IK Wormo (3)

”- Denna vinner såklart LBK. Wormo har börjat serien ganska svagt och har inte heller så bred trupp. Om de tänker sig vila några spelare blir de ganska kraftigt försvagade. Oavsett vilket vinner LBK

 

IF Lödde (3) - Torns IF (1)

”- Här tror jag på skrällvarning. Lödde gick långt i DM för några år sedan och trots att Torn går som tåget så tror jag att Torn vilar några vassa spelare. Gör de det, blir Lödde på 12:ans IP en svår nöt. Jag sticker ut hakan och tippar Löddevinst.”

 

IFK Hässleholm (2) - FC Rosengård 1917 (2)

“- Svårtippat. Mycket svårtippat. Två bra lag men jag säger Rosengård, de verkar ha fått ihop det bra detta år.

 

IFÖ Bromölla IF (2) - Malmö City FC (3)

”-Bromölla vinner denna match. De är starka och jobbar hårt. Har utvecklats sakta men säkert och var bra redan för två år sedan när jag mötte dem med Dösjebro. City är ett bra div3- lag men de räcker inte till på Strandängen.”

 

IFK Trelleborg FK (3) - Höganäs BK (3)

”- Två seriekollegor gör upp i denna match. Trelleborg vinner för att de är det bättre laget. Såg dem mot Dösjebro senast och då var de i och för sig bleka i första. Men i andra såg man att laget har bra nivå.

Tågarps AIK (4) - Kvarnby IK (2)

”- De skiljer två divisioner MEN, jag säger bara MEN, se upp Kvarnby! Med flera kvalitetsspelare i laget kan Tågarp mycket i sina bästa stunder. Kvarnby måste tänka på serien i första hand…. Jag chansar o gissar att Tågarp skräller!

 

Hässleholms IF (2) - GIF Nike (4)

”-Bästa laget vinner”

Våra Vinnare i BIF Cupen
2018-05-16 14:40
Vi gratulerar våra Vinnare i BIF Cupen, P 04 Grupp A och P 05 i Grupp B
GIF Nike väljer Sportadmin
2018-04-03 17:44
GIF Nike har beslutat att gå över till Sportadmin som ett enhetligt system för hemsida, medlemsregister, fakturering, aktivitetshantering mm. Övergången sker per den 30 april som blir den sista dagen då laget.se är i funktion.
Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra lag
A/U-lag Herr, 24/05 06:52 
A/U-lag Herr, 19/05 18:35 
U 16, 15/05 15:24 
A/U-lag Herr, 13/05 17:04 
F 15, 12/05 08:07 
 
Våra sponsorer