Integritetspolicy
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GIF Nike
Fotboll
| Fotboll F 08
Bli medlem i GIF Nike
BLI MEDLEM
GIF NIKE F08

Välkommen till GIF NIKE F08


Vi spelar matcher och tränar på Pilängsplanen. Truppen består av ca 20 spelare och 3 tränare.


Träningstider

Tisdagar    kl. 18:15 - 19.45, Pilängsplanen

Torsdagar kl. 18:15 - 19.45, Pilängsplanen


Seriespel Hösten 2018

Under hösten kommer vi att ha 1 lag i seriespel för flickor födda 2008.


Cuper 2018

Vi kommer bla. att delta i Tjecupen i Staffanstorp i maj samt Borgebycup i augusti .


Nya spelare är självklart välkommna. Kontakta någon av oss ledare.

Match mot Staffanstorp
2018-10-01 07:08

Tidig söndagsmatch, men denna morgon var tjejerna vakna jämfört med mot Borgeby 2 veckor tidigare. De 2 första perioderna dominerade Nike och hade en betryggande ledning. Riktigt bra passningsspel och fina individuella prestationer fick vi uppleva. Staffanstorp fick ta in en spelare till och jämnade ut matchen något. Lite som vanligt när de leder och dessutom när  benen börjar bli sega så tappar vi lite i positioner och orkar inte pressa som vi är duktiga på. Staffanstorp kom lite närmare men med tanke på våra 2 målvakters storspelande och ett mål i sista perioden så gick denna match välförtjänt Nike tjejerna väg.

Härligt och se hur träningen gör nytta och laget blir mer samspelta för varje match.

Nu återstår en match i serien samt kommunmästerskapen den 21/10.

Match på Malmö IP
2018-09-21 06:59

Kvällsmatch mot FCR på Malmö IP i sensommar värme. Bättre än så kan det knappt bli. Åtminståne är det bättre än tidiga morgonmatcher som den senaste mot Borgeby i helgen. Idag var alla tjejerna taggade, det märktes redan på uppvärmningen. Stor skillnad på tjejerna idag än senast mot Borgeby. Mot Borgeby var tjejerna nonchalanta, lät Borgeby ha mycket boll och stod o tittade. Igår var det tvärt om full fart från början. Bra passningsspel, vågade hålla i bollen mer, fint anfallsspel och ett gediget försvarsspel med press på bollhållaren hela tiden. Dock kunde vi se skillnad på underlaget, tjejerna är vana med Pilängs fina gräs. Här var det plastgräs som de ofta fastnade i.


Ja det är märkligt att det kan skilja så mycket från match till match. men så är det väl när man är 10 år. Har de bestämt sig så har de, antingen vill de vinna eller så vill man inte. Nästa match den 30 mot Staffanstorp är just en tidig match och då får vi se vad tjejerna har bestämt sig för att göra.

Referat: GIF Nike - Uppåkra IF
Match mot Uppåkra
2018-09-04 07:55

Bra genomförd match av tjejerna. Efter en seg start på säsongen började nu passnings och avsluten att sitta. Även försvarsarbetet var bättre. Nu gäller det att försöka behålla detta så kommer spelet att bli ännu bättre och matcherna ännu roligare.

Nästa match är på Lördag borta mot Höllviken, vi är hittils få anmälda så gå in och anmäl så vi kan ge Höllviken ett bra motstånd.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Sön 21/10 09:00
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
GIF Nike, 17/10 16:45 
GIF Nike, 16/10 19:00 
GIF Nike, 23/09 00:36 
GIF Nike, 21/09 13:41 
 
Våra sponsorer